Notícies | Series

Netflix cancel·la per sorpresa «Daredevil» després de 3 temporades

La plataforma ha comunicat que la sèrie no comptarà amb un quart lliurament
03-12-2018 11:26
0 vots
El dimoni de Hell 's Kitchen. NETFLIX

El dimoni de Hell 's Kitchen. NETFLIX

Després de les cancel·lacions de 'Luke Cage' i anteriorment de 'Iron Fist', eren molts els fans que temien que Netflix també posés fi a 'Daredevil'. Tot i que Vincent D'Onofrio, que interpreta Kingpin en la ficció, ho va negar, finalment la plataforma de streaming ha cancel·lat la sèrie després de tres temporades.

"Daredevil no tornarà amb quarta temporada a Netflix", va apuntar la plataforma en un comunicat recollit per Deadline. "Estem tremendament orgullosos de l'última temporada i encara que és dolorós per als fans, creiem que és millor tancar aquest capítol amb una nota alta", va afegir.

"Agraïm als nostres socis de Marvel, al showrunner Erik Oleson, els guionistes de la sèrie, l'equip estel·lar i l'elenc increïble incloent a Charlie Cox com a 'Daredevil', i estem agraïts amb els fans que han donat suport a la sèrie al llarg de els anys ", ha afegit Netflix, tot just un mes després del llançament de la tercera temporada.

No obstant això, a diferència de 'Iron Fist' o 'Luke Cage', la porta sembla estar completament oberta a un possible retorn del dimoni de Hell 's Kitchen. "Mentre que la sèrie de Netflix ha acabat, les tres temporades existents romandran al servei durant els propers anys, mentre que el personatge de 'Daredevil' viurà en futurs projectes per a Marvel", va dir la companyia.

Segons Deadline, aquesta cancel·lació es produeix "enmig de relacions tenses" entre Netflix i Marvel, provocades per la inesperada cancel·lació de 'Luke Cage' i, evidentment, aferrissades encara més davant l'imminent llançament del servei de streaming Disney +. La publicació també ho atribueix a "diferències creatives" entre les dues companyies, especialment des del punt de vista financer.

Amb la cancel·lació de 'Daredevil', la producció entre Marvel i Netflix queda ara reduïda a 'Jessica Jones' i 'The Punisher', totes dues a l'espera de l'estrena de les seves properes temporades, que de moment no tenen data de llançament oficial.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:35 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 19 Agost.

12%

TELE 5

11,8%

ANTENA 3

7,7%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3%

ENERGY

2,9%

NEOX

2,9%

LA 2

2,4%

NOVA

Veure números complets.