Notícies | Series

Figueres

Movistar+ estrena «La linia invisible» sobre els inicis d'ETA

Les plataformes van carregades de propostes com «The Big Show» a Netflix o «The Big Fight» a Movistar
08-04-2020 07:07
0 vots
La sèrie La linia invisible s'estrena avui MOVISTAR +

La sèrie La linia invisible s'estrena avui MOVISTAR +

Ara que ens passem moltes hores a casa, el consum de televisió s'ha disparat. També el consum de plataformes amb els seus continguts en sèries i pel·lícules. Avui mateix s'estrena la sèrie «La linia invisible» a Movistar +, dirigida per Mariano Barroso, i protagonitzada per Àlex Monner, Antonio de la Torre i Anna del Castillo. L'acció ens situa un 7 de juny de 1968, el líder d'ETA Txabi Etxebarrieta travessa la línia invisible matant la primera víctima de l'organització, el guàrdia civil gallec José Antonio Pardines. Poques hores després, Txabi és abatut en un enfrontament amb la Guàrdia Civil, convertint-se en el primer etarra mort.

Proposem, però, altres sèries que ja s'han estrenat o que ho faran en els propers dies.

PURE (FILMIN)

Regne Unit. 2019. Drama-comèdia. Direcció: Aneil Karia, Alicia MacDonald. Guió: Rose Cartwright, Kristie Swain. Intèrprets: Charly Clive, Joe Cole, Kiran Sonia Sawar. Marnie no està bé. Ha tingut pensaments indecents en els darrers tres mil dies, imaginant-se a tothom nuu i als seus pares fent l'amor, i no sap per què li passa això ni què significa. Quan puja a un autobús en direcció a Londres no coneix a ningú, ni tan sols a si mateixa. Però a la gran ciutat aprendrà a construir una nova vida. A partir del 7 d'abril.

MRS. AMERICA (HBO)

Estats Units, 2020. Drama-Feminisme. Directors: Dahvi Waller (guionista i creador), Anna Boden, Ryan Fleck i Amma Asante. Intèrprets: Cate Blanchett, Uzo Aduba, Elizabeth Banks. Història sobre el moviment que va ratificar l'Esmena d'Igualtat de Drets i la reacció inesperada al moviment dirigit per una dona conservadora anomenada Phyllis Schlaflylafly. La sèrie explora com aquest moviment va ajudar a canviar per sempre el panorama polític als Estats Units. Estrena el 15 d'abril.

MR. MERCEDES (3T, AXN)

Estats Units, 2017. Thriller. Creador: David E. Kelley (director). Intèrprets: Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Robert Fortunato, Bill Kelly. Sèrie basada en els llibres del gran Stephen King. Aquesta nova temporada arrenca amb l'assassinat de John Rothstein. Hodges, Holly i Jerome, amb l'ajut de la policia local, hauran d'investigar per trobar la identitat del seu assassí. Però no és un cas senzill. Les novel·les de Rothstein van ser robades de casa seva i valen milions. A partir de l'1 d'abril.

THE BIG SHOW (Netflix)

Estat Units, 2020. Comèdia. Guió: Jason Berger, Josh Bycel. Directors: Jody Margolin, Kelly Park, Phill Lewis. Intèrprets: Paul Wight, Allison Munn, Reylynn Caster, Lily Brooks O'Brien. Big Show, el conegut exlluitador de la WWE, baixa del quadrilàter per protagonitzar aquesta sèrie on s'interpreta a si mateix i on ha d'enfrontar el repte més complicat de la seva vida: criar les seves tres filles a Florida al costat de la seva dona. A partir del 6 d'abril.

THE GOOD FIGHT (4T, MOVISTAR)

Estats Units, 2017. Drama. Creadors: Michelle King i Robert King. Intèrprets: Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo. La lluita segueix però toca escollir bé les batalles. Després de perdre el seu millor client i que el nom de la firma d'advocats hagi estat desprestigiat, els socis es veuen forçats a acceptar l'oferta d'una gran firma multinacional.
A partir del 9 d'abril.

DESDE OTRO LUGAR (AMC)

Estats Units, 2020. Drama. Direcció i creadors: Jason Segel, Michael Trim, Alethea Jones. Intèrprets: Jason Segel, Eve Lindley, Sally Field, André Benjamin. Al llarg de deu episodis, Desde otro lugar segueix quatre persones corrents i solitàries que senten que alguna cosa els manca a les seves vides, sense saber exactament què.
A partir del 13 d'abril.

RUN (HBO)

Estats Units. 2020. Comèdia. Direcció: Vicky Jones (guió), Natalie Bailey i Kate Dennis. Intèrprets: Domhnall Gleeson, Merritt Wever, Tamara Podemski. Una dona té una vida molt monòtona, però ben aviat es posa potes enlaire quan rep un missatge de text del seu amor en temps universitaris invitant-la a deixar-ho tot i reunir-se amb ell a Nova York per complir un pacte que van fer disset anys enrere.
A partir del 13 d'abril.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:22 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.