Notícies | Series

«Juego de Tronos»: aquest personatge sobreviurà fins al final de la 8a temporada

Un dels protagonistes de la sèrie d'HBO ja sap segur que apareixerà en tots els capítols
10-09-2018 09:55
0 vots
 HBO

HBO

Encara no s'havia acabat l'últim episodi de la setena temporada de Juego de Tronos que tothom ja estava fent travesses sobre quins personatges arribaran vius al final de tot. Tenint en compte les declaracions de R.R. Martin i diversos actors, els incondicionals de la ficció d'HBO han especulat sobre qui serà capaç de sobreviure, no a la temporada sencera, sinó episodi a episodi. I has de saber que hi ha un personatge que, com a mínim, arribarà a l'últim episodi.

((ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS))

Sis capítols tindrà l'última entrega, que suposen incomptables oportunitats per morir, i més si el Rei de la Nit ve a lloms de Vyserion. A això cal sumar-li l'amenaça de les traïcions, que estan i estaran a l'ordre del dia. Amb totes aquestes variables juntes serà Jaime Lannister qui arribarà al sisè episodi de la temporada final. El que succeeixi aquí ja és una altra història, però almenys arribarà a la riba, segons recull Harper''s Bazaar.

El personatge interpretat per Nicolaj-Coster Waldau serà present en els sis episodis, en lloc dels quatre de què es va parlar inicialment. I aquí entren en joc diverses teories, sorgides a partir de la seva marxa de Desembarco del Rey després de la seva discussió amb Cersei -prèvia amenaça de mort-.

A la novel·la Festí de corbs trobem el possible motiu de la seva supervivència. En aquest volum de la saga, igual que a la sèrie, una joveníssima Cersei visita la cabana de Maggy la Granota. En el llibre s'explica, a diferència de la sèrie, que, allà, la bruixa li vaticina que el valonqar li traurà la vida. El que traduït del valiri significa que serà el seu germà petit qui la assassinarà. Ara bé, serà Jaime en lloc de Tyrion? Aquesta és la raó perquè arribi fins al sisè capítol?

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:03 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.