Notícies | Series

«Instinto», la nova sèrie eròtica de Mario Casas, ja té data d'estrena

Movistar+ escalfa motors i llança una sèrie d'imatges de l'esperada ficció
08-03-2019 18:45
0 vots
Una imatge d'«Instinto» Movistar+

Una imatge d'«Instinto» Movistar+

Mario Casas i Ingrid García-Jonsson són els protagonistes de 'Instinto'. Aquesta sèrie eròtica, de Movistar +, ja està llesta i la plataforma de pagament en va desvetllant a poc a poc alguns detalls. Ara hem sabut quan s'estrnarà: serà el proper 10 de maig. 'Instinto' constarà de vuit episodis de 50 minuts i suposa el retorn de Casas a la petita pantalla despés de cinc anys. Completen el repartiment Ingrid García-Jonsson, Silvia Alonso, Óscar Casas, Jon Arias, Lola Dueñas, Bruna Cusí i Miryam Gallego.


Juntament a la data d'estrena, la plataforma Movistar+ també ha publicat les primeres imatges del projecte. Creada per Ramon Campos, Teresa Fernández-Valdés i Gemma R. Neira, i dirigida per Carlos Sedes, la sèrie escalfarà motors amb la projecció dels seus dos primers episodis durant la 22a edició del Festival de Màlaga.

A 'Instinto', Casas interpreta Marc, un jove empresari que lidera una de les Companyies tecnològiques més reeixides del panorama internacional. Però Marc guarda un secret. És Membre exclusiu d'un club privat en què cada individu es preocupa només de rebre plaer i complir els seus somnis més eròtics. Precísament, les instantànies mostren una producció al més pur estil Christian Grey a 50 sombras.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:10 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.