Notícies | Series

Els actors de «Por 13 razones» quintupliquen el seu salari

Dylan Minnette assumeix el paper protagonista amb 200.000 dòlars per episodi en la tercera temporada de la sèrie
20-08-2018 10:37
0 vots
Dylan Minnette a 'Por 13 razones'. Youtube

Dylan Minnette a 'Por 13 razones'. Youtube

La producció de la tercera temporada de 'Por 13 razones' començarà aquesta setmana, i el repartiment ja ha arribat a un acord amb Netflix. Els joves actors han aconseguit una espectacular pujada de salari de cara a la nova tanda d'episodis. Així, els intèrprets cobraran en aquest nou lliurament fins a cinc vegades més respecte a la primera.

Dylan Minnette, que ha assumit el paper d'únic protagonista després de la sortida de Katherine Langford, rebrà 200.000 dòlars per episodi, mentre que Brandon Flynn, Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Milers Heizer, Devin Druid i Ross Butler percebran 135.000 per capítol en la tercera temporada, arribant a 150.000 en el quart lliurament si la sèrie fos renovada.

Unes xifres que s'ajusten al que buscaven els actors i els seus representants, i molt allunyades dels seus salaris inicials, que se situaven entre els 20.000 i els 60.000 dòlars per episodi.

Es tracta d'una pujada de sou habitual en sèrie de tant èxit, tal com va passar amb una altra producció de Netflix, 'Stranger Things', que pagarà als seus actors al voltant de 250.000 dòlars per episodi en la tercera temporada. Un augment una mica superior al de 'Por 13 razones', tot i que justificat: 'Stranger Things' tindrà només vuit episodis, mentre que 'Por 13 razones' comptarà amb tretze.

Malgrat les seves controvertides temàtiques, 'Por 13 razones' s'ha convertit en un èxit, sent una de les sèries més vistes de Netflix.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Imatge promocional de la nova sèrie televisiva.

Netflix rodarà a Catalunya una sèrie inspirada en la Barcelona dels anys 60

Protagonitzada pels actors Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega, 'Hache' tindrà vuit capítols de 50 minuts de durada

Montse Rigall i Sara Escudero al Penyal d'Ifach, Calp.

Montse Rigall: «M'apassionen les tradicions ancestrals de cada terra»

La periodista descobreix algunes de les festes més autèntiques d'Espanya i Europa, els diumenges a la 2, al programa Dfiesta

El youtuber Rubius al Festival de cinema de Sitges.

Rubius: «Volem que 'Virtual Hero' sigui una sèrie recordada en el futur com 'Bola de Drac' o 'Doraemon'»

El famós youtuber presenta a Sitges la nova sèrie de televisió de Movistar+, que es basa en els còmics que ell va publicar el 2015

Ara a la TV

Ara (20:51 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 8 Novembre.

18,8%

TELE 5

13%

ANTENA 3

9,4%

TVE 1

7,8%

LA SEXTA

4,5%

CUATRO

2,5%

LA 2

2,4%

NEOX

2,3%

FDF TELE5

2,2%

NOVA

2%

DIVINITY

Veure números complets.