Notícies | Series

El nou spinoff de «The Walking Dead» arribarà d'aquí a dos anys

La 5a temporada de «Fear the Walking Dead» s'estrenarà el 2 de juny a AMC
08-04-2019 16:50
0 vots
Michonne, en una escena de The Walking Dead. AMC

Michonne, en una escena de The Walking Dead. AMC

The Walking Dead continua expandint el seu univers i, a més de la sèrie original, del seu primer spin-off Fear TWD i de les pel·lícules protagonitzades per Rick Grimes, també hi haurà un segon spin-off. Serà una nova sèrie que arribarà a la petita pantalla el 2021.

En una entrevista de la revista Vulture a Sarah Barnett, presidenta d'entreteniment d'AMC, aquesta ha afirmat que la probabilitat que la nova ficció arribi en els propers dos anys és del "99 per cent o 100 per cent". "Ens sentim força bé amb el desenvolupament de la tercera sèrie", diu.

Per la seva banda, el director d'operacions d'AMC, Ed Carroll, ja va revelar el febrer passat que la segona sèrie es troba en "desenvolupament actiu", però la cadena encara no era "en una etapa en què es pugui anunciar el pla d'estrena".

Aquesta nova ficció tindrà com a director de contingut Scott Gimple, principal encarregat de dissenyar l'univers The Walking Dead. A ell se li atribueix haver vinculat les dues sèries quan el personatge de Morgan va passar de la ficció principal a Fear TWD. I en la seva cinquena temporada, a punt d'estrenar, l'spin-off tornarà a unir les dues produccions amb l'arribada d'un altre personatge conegut, Dwight.

Tot i que encara no hi ha detalls sobre la tercera sèrie, els fans de la franquícia aviat tindran notícies, ja que Gimple ha promès un ambiciós any 2020. "Estem treballant en una sèrie de productes en aquest moment. Viurem un flux constant d'anuncis durant la resta de l'any, i després, el 2020, serà una bogeria ", ha afirmat al xou televisiu Talking Dead.

"El que avanço és que Fear The Walking Dead arribarà aquest juny, i hi ha una història en la primera meitat de la temporada que té a veure amb una altra d'aquestes històries més grans de l'univers", ha deixat caure Gimple.

La cinquena temporada de Fear the Walking Dead s'estrenarà el proper 2 de juny, i a l'octubre tornarà The Walking Dead amb el seu desè lliurament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Susana i Gonzalo a «La isla de las tentaciones»

«La Isla de las Tentaciones»: Susana Molina deixa un Gonzalo destrossat

Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la temporada

Ara a la TV

Ara (23:10 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 18 Febrer.

14,6%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

8,3%

TVE 1

7,5%

CUATRO

7,2%

LA SEXTA

3,2%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,5%

NOVA

2,4%

ENERGY

2,1%

13TV

Veure números complets.