Programació TV3

TV3

TV3

Dilluns 19 Agost
 • 00:55Temps d'aventura
  Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
 • 01:30Notícies 3/24
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 03:00Ritmes a l'aula
  Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
 • 03:30Cava de blues
  Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
 • 04:17Fusió i swing a l'estudi
  Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
 • 05:01Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 06:00Notícies 3/24
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 11:30Plats bruts
  (Tinc contraccions). La Lídia, exnòvia del Lopes, torna de l'Amazònia embarassada i a punt de parir. De mica en mica el Lopes es va implicant en els preparatius del part sota la mirada crítica del David. Mentrestant la Carbonell, el Pol, l'Emma i el Ramon s'apunten a un concurs televisiu presentat per Elisenda Roca. (Tinc baves). El Lopes viu la seva paternitat acabada d'estrenar amb emoció i plaer, però la Lídia li comunica que se'n torna al Brasil amb la nena. El David munta una festa de comiat mentre el Lopes prova de no implicar-s'hi. (Tinc mètode). A l'Institut del Teatre arriba un professor estranger que crea polèmica entre els alumnes pels seus peculiars mètodes. El Pol s'hi enfronta, mentre que al David l'entusiasma. D'altra banda, la Carbonell i el Lopes troben el diari íntim de l'Emma i decideixen llegir-lo.
 • 12:50Atrapa'm si pots
  Presentat per Llucià Ferrer. Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
 • 14:00Telenotícies comarques
  Presentat per Cori Calero. Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
 • 14:30Telenotícies migdia
  Presentat per Carles Prats. Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 15:40Un poble francès
  (Carrer de Marcel Larcher). Els comunistes volen dedicar un carrer de Villeneuve a Marcel Larcher, un dels seus herois més valorats de la Resistència, però es troben amb l'oposició velada de les altres forces polítiques. Paral·lelament, per a les noves eleccions a l'alcaldia, la Jeannine proposa el seu exmarit, Raymond Schwartz, com a alcaldable ideal, ja que el Bériot ha sofert un desgast molt important i ja no és un bon candidat. D'altra banda, el Bériot, amargat i amb set de venjança, prohibeix a la Lucienne que en privat li dirigeixi la paraula i que treballi de mestra a l'escola. Mentrestant, continua el judici contra el Servier i Daniel Larcher.
 • 16:45Vera
  (Els caçadors de cèrvols). Shane Thurgood és trobat mort d'un sol tret quan havia tornat a casa per vendre la granja del seu avi mort. La Vera investiga les pistes d'una novel·la d'aparença autobiogràfica que va escriure la víctima.
 • 18:25Julie Lescaut
  (Liquidació de comptes). La comissària Lescaut i el Roland queden amb el Motta a l'escena d'un crim. La víctima és Fanny Delerme, la filla d'un dels directius de la Policia Nacional. Inspeccionant el lloc, la Julie descobreix una bomba i els fa sortir a tots de seguida. Però el Roland queda greument ferit per l'explosió i entra en coma.
 • 20:00Moments APM?
  Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
 • 20:30TV3xunTUB
  La presentadora del FAQS, Cristina Puig, és la protagonista de la story d'aquest capítol, en què parla de com es relaciona amb la tecnologia, de quines coses li agraden o no de presentar Preguntes freqüents i a quin personatge li agradaria entrevistar. També posa a prova l'espectador plantejant una anècdota que, segons ella, va passar en directe al plató del FAQS.
 • 21:00Telenotícies vespre
  Presentat per Ariadna Oltra. Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 21:55Globus sonda
  Presentat per Francesc Mauri, Candela Figueras. L'actor Ivan Labanda, que al Polònia imita Miquel Iceta, Oriol Junqueras, Quim Torra i molts altres personatges, és el passatger d'un globus sonda molt especial. Aquest cop, Ivan Lavanda i Francesc Mauri no volen sols, sinó que ho fan envoltats d'una seixantena de globus en el marc de l'European Balloon Festival d'Igualada. A baix i enmig de tants aerostàtics, Candela Figueras i el seu acompanyant sorpresa no es poden confondre de globus a l'hora de fer el rescat.
 • 22:50Tot anirà bé
  (Tinc fills). L'última parella de l'Oriol té un fill. I l'Oriol no se sent preparat per ser pare. O potser sí. Els dubtes el trasbalsen tant que acaba demanant consell a algú que mata per protegir la seva família. I el seu nou terapeuta li aconsella que practiqui amb un ninot abans de tenir un fill de veritat. D'aquí no en pot sortir res de bo.
 • 23:50Control T
  Presentat per Thais Villas. Els convidats del programa d'avui són Adriana Torrebejano, Txabi Franquesa, Anna Bertran i Alba Florejachs. Tots plegats, juntament amb la presentadora, Thais Villas, veuen una panxa molt poderosa, aprenen a calmar nadons i fan una trucada molt especial.

Ara a la TV

Ara (03:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 15 Agost.

10,2%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,9%

TELE 5

6%

CUATRO

5,7%

LA SEXTA

3,5%

ENERGY

3,5%

13TV

3,1%

NEOX

2,9%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

Veure números complets.