Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dimecres 24 Febrer
 • 00:20Curtcircuit 33
  Programa especial de curtmetratges.
 • 01:18La ciutat àrtica
  (Superrosegadors urbans). Una de les bèsties salvatges amb qui comparteixen espai els habitants d'Anchorage, a Alaska, són els castors, els rosegadors més grans d'Amèrica del Nord, capaços de transformar l'entorn. Uns animals tant o més problemàtics que els porcs espins, especialment pels gossos que surten mal parats de disputes amb aquests. Més simpatia desperten els ants, que campen lliurement per la ciutat i crien fins i tot en patis de particulars.
 • 02:06El món des de l'aire
  (D'Avinyó a Mònaco). En aquest episodi es fa un viatge per la Provença i la Costa Blava, amb parada final a Mònaco. El viatge comença a Avinyó, i passa per diversos pobles enfilats en pujols enmig de boscos i camps de lavanda. Es poden observar restes romanes i se sobrevola la Camarga, les seves salines i la ciutat de Marsella. A partir d'aquí, se segueix la costa mediterrània passant per sobre de pobles i ciutats que evoquen les vacances de la jet-set mundial.
 • 02:31Especial ANIMAC
 • 03:01Curtcircuit 33
  Programa especial de curtmetratges.
 • 03:59Karakia
  (Moussa, Dakar/Rosi, Mèxic). Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
 • 04:05Volcans i homes
  (L'illa de la Reunió. Al cor dels volcans). L'Arnaud Guérin arriba a l'Illa de la Reunió per visitar els seus dos grans volcans: el vell i suposadament apagat Piton des Beiges, i el jove volcà Piton de la Fournaise, que manté una activitat constant.
 • 04:34Thalassa
  (El somni de l'Ictineu). Espai de reportatges sobre natura.
 • 04:51Xarxa natura
  A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
 • 04:56L'illa del tresor
  Presentat per Joan Barril, Joan Ollé. Particular espai en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
 • 05:05Thalassa
  (L'estela dels fenicis). Espai de reportatges sobre natura.
 • 05:23L'illa del tresor
  Presentat per Joan Barril, Joan Ollé. Particular espai en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
 • 05:51Videoclips
  Espai musical.
 • 06:00Rovelló
  El Rovelló és un gos menut, ingenu i confiat, amb moltes ganes d'aprendre coses noves. Els animals de la granja no saben ben bé què fer-ne, però, de mica en mica, li van descobrint altres habilitats: fa tota mena de tombarelles i acrobàcies i, a més, sempre troba tòfones! .
 • 06:25Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
  Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
 • 06:52L'equip Spike
  Amb les sis jugadores de l'equip Spike es descobreixen els valors de l'esport, on les derrotes s'acaben convertint en victòries.
 • 07:18Mike el magnífic
  El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
 • 07:55Pat, el gos
  El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
 • 08:23Comptem amb la Paula
  La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
 • 08:45Elements MIC
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 08:57La Franny i les sabates màgiques
  Una noia aventurera, la Franny, viatja al voltant del món quan es posa diverses sabates al taller de sabateria del seu avi. En els seus viatges coneix nous amics i els ajuda a resoldre els seus problemes. Una noia aventurera, la Franny, viatja al voltant del món quan es posa diverses sabates al taller de sabateria del seu avi. En els seus viatges coneix nous amics i els ajuda a resoldre els seus problemes. Una noia aventurera, la Franny, viatja al voltant del món quan es posa diverses sabates al taller de sabateria del seu avi. En els seus viatges coneix nous amics i els ajuda a resoldre els seus problemes.
 • 09:30Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:30Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:30Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:40Kiwi
  El Twini i el Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que ensenyen paraules angleses als més petits a través d'històries divertides.
 • 09:45BabyRiki
  Els BabyRiki viuen grans aventures al descobrir diverses coses del món que els envolta, mentre parlen i ensenyen anglès.
 • 09:50Zoobabu
  Joc divertit d'endevinalles en què, pas a pas i pista a pista, una caixa dóna les claus per esbrinar quin animal s'hi amaga dins.
 • 09:52Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:52Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:52Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 10:01La família Teixó-Guineu
  El senyor Edmond Teixó, la senyora Marguerite Guineu i els seus fills i filles respectius formen una família una mica especial. El Pinxo, en Timbal i la petita Trufa, fills de l'Edmond, i la Guineta, la filla única de la Marguerite, han de compartir el mateix cau, cosa que provoca un munt de tensions i discussions entre ells. Però, a mesura que passa el temps, es van coneixent i viuen aventures amb els altres amics del bosc, i van superant tots els prejudicis que tenien al principi i estrenyen cada cop més els llaços familiars, fins que arriben a formar una autèntica pinya. El senyor Edmond Teixó, la senyora Marguerite Guineu i els seus fills i filles respectius formen una família una mica especial. El Pinxo, en Timbal i la petita Trufa, fills de l'Edmond, i la Guineta, la filla única de la Marguerite, han de compartir el mateix cau, cosa que provoca un munt de tensions i discussions entre ells. Però, a mesura que passa el temps, es van coneixent i viuen aventures amb els altres amics del bosc, i van superant tots els prejudicis que tenien al principi i estrenyen cada cop més els llaços familiars, fins que arriben a formar una autèntica pinya.
 • 10:25Espies de veritat
  Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món. Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món.
 • 11:10La màgica Do-Re-Mi
  La Do-Re-Mi és una nena de 8 anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra. Un bon dia entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majòrica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majòrica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa. La Do-Re-Mi és una nena de 8 anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra. Un bon dia entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majòrica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majòrica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa.
 • 11:57En Grizzy i els lèmmings
  Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
 • 12:25Robin Hood, el trapella de Sherwood
  El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
 • 12:50Les Sisters
  Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
 • 13:25Un drama total, acció!
  Catorze personatges conviuen en un estudi de rodatge abandonat on s'enfronten a nous reptes dolorosos i repugnants. Catorze personatges conviuen en un estudi de rodatge abandonat on s'enfronten a nous reptes dolorosos i repugnants.
 • 14:10La Pantera Rosa
  La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments.
 • 14:40El xai Shaun
  El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
 • 15:00El detectiu Conan
  Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 15:48Les tres bessones
  Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 16:36Bob, el manetes
  Bob el manetes, la seva ajudant Wendy i els seus amics, unes màquines de construcció, excaven, transporten, reparen i construeixen junts, resolent problemes sempre amb un somriure. Bob el manetes, la seva ajudant Wendy i els seus amics, unes màquines de construcció, excaven, transporten, reparen i construeixen junts, resolent problemes sempre amb un somriure.
 • 16:55La Franny i les sabates màgiques
  Una noia aventurera, la Franny, viatja al voltant del món quan es posa diverses sabates al taller de sabateria del seu avi. En els seus viatges coneix nous amics i els ajuda a resoldre els seus problemes. Una noia aventurera, la Franny, viatja al voltant del món quan es posa diverses sabates al taller de sabateria del seu avi. En els seus viatges coneix nous amics i els ajuda a resoldre els seus problemes.
 • 17:17Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 17:17Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 17:17Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 17:17Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 17:17Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 17:32El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 17:57Una mà de contes
  Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
 • 18:12Noddy, un detectiu al País de les Joguines
  El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
 • 18:35Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 18:35Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 18:35Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 18:47Perduts a Oz
  La Dorothy és una nena de 12 anys que viu tranquil·lament a Kansas amb la seva mare. Un dia troba per casualitat un misteriós diari que la convida a pronunciar la paraula avançar. Quan ho fa, un tornado arrossega la casa, amb la Dorothy i el seu gosset Totó a dins, fins a Ciutat Maragda, al Regne d'Oz, que viu immers en una greu crisi de màgia. La Dorothy coneixerà diversos personatges com l'Oest i l'Ojo, que miraran d'ajudar-la a aconseguir la màgia necessària per tornar a Kansas.
 • 19:10Pat, el gos
  El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
 • 19:25Les aventures de Riff i Flat
  Les aventures de dues rates molt divertides.
 • 19:38Jo, Elvis Riboldi
  Jo, Elvis Riboldi narra les aventures i desventures d'un noi enèrgic, esbojarrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu. I resulta que aquest noi soc jo, l'Elvis. Jo, Elvis Riboldi narra les aventures i desventures d'un noi enèrgic, esbojarrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu. I resulta que aquest noi soc jo, l'Elvis.
 • 20:00Info K
  Presentat per Laia Servera.
 • 20:14Dracs: Cap a nous horitzons
 • 20:37L'equip Spike
  Amb les sis jugadores de l'equip Spike es descobreixen els valors de l'esport, on les derrotes s'acaben convertint en victòries.
 • 21:03Sam Fox: Aventures extremes
  Sam Fox és un adolescent amant del perill que es mou per la natura i desafia tota mena de perills. A l'institut o amb els seus amics, el Sam encara una vida plena de moments inesperats amb una actitud increïble que l'ajuda a superar les situacions més extremes.
 • 21:30La Pantera Rosa
  La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments. La Pantera Rosa és un gentleman britànic que persegueix l'elegància en cada un dels seus moviments.
 • 21:55El gran dictat
  Presentat per Òscar Dalmau. El protagonista del concurs és el català actual, el que es parla al carrer. Per això els continguts inclouen des de barbarismes fins als darrers anglicismes, tecnicismes o el llenguatge col·loquial que incorpora la llengua catalana.
 • 22:10Quèquicom
  La reportera Georgina Pujol dispara una gran catapulta, una de les armes més potents de l'exèrcit romà. També es descobreix que, sota el nucli urbà de Tarragona, existeix una cova natural amb un gran llac subterrani d'aigua dolça. La Georgina baixa acompanyada d'espeleòlegs i descobreix el primer aqüeducte romà de l'antiga Tarraco. Al plató, Jaume Vilalta explica com es va dissenyar l'aqüeducte del Pont del Diable, que proveïa els cent mil habitants de Tarraco. El coure és un metall que, associat amb l'electricitat, ha ajudat a canviar el món. A més de ser un bon conductor, alguns dels seus compostos són també superconductors. En els éssers vius, és un transmissor d'electrons en moltes reaccions bioquímiques. El programa explica també per què és tan bon conductor i què és la Llei d'Ohm.
 • 23:10Anem per feina
  Presentat per Jose Corbacho. Avui José Corbacho visita l'exposició Emergència! Disseny contra la COVID-19 i coneix el paper essencial que ha tingut el món del disseny en la crisi sanitària. Un sector d'on van sorgir diferents iniciatives per donar resposta a les necessitats més urgents dels hospitals, com el cas del respirador Oxygen, dissenyat i fabricat en 14 dies per tres joves enginyers de Barcelona.
 • 23:10Anem per feina
  Presentat per Jose Corbacho.
 • 23:40Forjant el futur
  (La hiperintel·ligència). La hiperintel·ligència és el pas definitiu de la intel·ligència artificial per assolir un món en què les màquines no només ajudin, sinó que entenguin, parlin i fins i tot adoptin rols que les persones no poden assumir. Des dels vehicles autònoms fins als robots d'aspecte humà, aquesta revolució tecnològica pot eliminar les feines feixugues i perilloses, així com facilitar tots els aspectes de la vida.

Ara a la TV

Ara (21:22 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.