Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dilluns 27 Maig
 • 01:15Tot el temps del món
  Presentat per Anna Guitart. Cada setmana, Anna Guitart entrevista un gran nom de les lletres. Autors nacionals i internacionals conversen amb ella, sense cap rellotge pel mig, per reflexionar, parlar de forma pausada i, sobretot, fer valer la literatura.
 • 01:55Els habitants de la fi del món
  (La Polinèsia francesa). Ben Fogle viatja a Nuku-Hiva, una illeta de la Polinèsia francesa, al sud de l'oceà Pacífic. Allà passa una setmana amb el seu compatriota Rick Page, de 49 anys, i la seva nòvia eslovena Jasna Tuta, que duen una vida nòmada a bord d'un petit veler, el Calypso, navegant per les aigües de l'arxipèlag que han convertit en casa seva.
 • 02:40Xarxa natura
  (Estany de Sils). A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
 • 02:45Sense límits
  (Mèxic). Simon Donato i Paul Turbo Trebilcock participen en l'última cursa de la temporada, que és una ultramarató, amb dos amics més, en Tim i l'Ian.
 • 03:30A taula
  (A Escània). Escània és la regió més al sud de Suècia. En direcció al mar Bàltic s'estén una platja de sorra d'uns 40 quilòmetres de llarg, coneguda com la costa de les anguiles. Hånsa Olofsson és un dels últims pescadors d'aquesta varietat de peix, que es prepara de moltes maneres diferents: fumada, fregida o estofada, entre d'altres.
 • 03:55Mister Bean
  (Faci-ho vostè mateix, Mr. Bean). La festa de cap d'any de Mr. Bean no té gens d'èxit. Però el primer dia de l'any té les seves consolacions quan utilitza una enginyosa tàctica per assegurar a la baca del cotxe un saldo que ha comprat, encara que s'excedirà una mica. En un atac de fer bricolatge, Mr. Bean intenta endreçar ell sol els mobles a la baca i l'explosió resultant fa que sigui un any per recordar. (Tornem a l'escola, Mr. Bean). Un dia d'Educació per a Adults fa tornar Mr. Bean a la seva escola local, on té diverses lliçons per aprendre. El caos és gairebé equivalent a la confusió que es forma per entrar, per casualitat, a una classe d'art. Després de ser esbronçat pel professor de judo, Mr. Bean s'adona que ha perdut uns pantalons d'anar a caçar. La seva alegria quan, per fi, troba els pantalons s'acaba ràpid en veure que el seu estimat cotxe ha estat aixafat per un tanc. Però, fins i tot llavors, troba que la vida té les seves compensacions. (Juga a golf, Mr. Bean). Mr. Bean va a una bugaderia on renta la roba i altres articles i acaba causant problemes als altres clients. Després, es dirigeix a un camp de minigolf, acaba seguint la pilota allà on va i continua jugant fins i tot quan ja no és al camp. (Bona nit, Mr. Bean). Mr. Bean va a l'hospital i, intentant ser atès abans que els altres, acaba sent l'últim. Després posa amb un guàrdia reial britànic. (Pentinats per Mr. Bean de Londres). Mr. Bean visita una perruqueria i, de cop, com sempre, es veu immers en unes complicacions absurdes, i converteix en complicat el que no ho era, fins que esdevé un problema irresoluble.
 • 05:55Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01La vaca Connie
  (La festa del pare). Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat. (Una fura anomenada Willow). Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat. (Grans amics). Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat. (El dia de la natura). Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat. (Moments feliços). Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat. (Un temps per a cada cosa). Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat.
 • 06:42Les tres bessones
  (Frankenstein). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (Tom Sawyer). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 07:30Els bons ossos bruns: Ja és primavera!
  (Els últims dies del Vick). A les profunditats del bosc dels Pics dels Ossos Bruns viuen dos germans ossos, el Bruc i el Barzer, que tenen com a missió principal protegir els arbres de les muntanyes. El seu gran enemic és el cobdiciós llenyataire Vick, que, a les ordres del seu amo implacable, el senyor Li, només pensa a talar tants arbres com pugui, fer-se ric i plegar. Però els dos ossos i els seus amics, un esquirol, una mussol, una marmota i dos micos, fan tots els possibles per parar-li els peus i salvar el bosc. (L'estampat de la petjada). A les profunditats del bosc dels Pics dels Ossos Bruns viuen dos germans ossos, el Bruc i el Barzer, que tenen com a missió principal protegir els arbres de les muntanyes. El seu gran enemic és el cobdiciós llenyataire Vick, que, a les ordres del seu amo implacable, el senyor Li, només pensa a talar tants arbres com pugui, fer-se ric i plegar. Però els dos ossos i els seus amics, un esquirol, una mussol, una marmota i dos micos, fan tots els possibles per parar-li els peus i salvar el bosc.
 • 07:56En Grizzy i els lèmmings
  (Un os assedegat). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Al servei de sa majestat). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Un os intel·lectual). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Os tancat amb pany i clau). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Un os a la nit de bruixes). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
 • 08:35Comptem amb la Paula
  (La pilota presonera). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
 • 08:56Oddbods
  (La gota que fa vessar el got). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Un duel màgic). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Baralles d'un altre món). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (La casa del pànic). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals.
 • 09:27Pirata i Capitano
  (L'estàtua del Prior). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar. (S.O.S. Pirata en perill). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar. (Cama-de-fusta-mans-d'or). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
 • 10:02Pat, el gos
  (La Lola a l'espai). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. (Un regal que vola alt). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. (El malalt imaginari). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos. (Lleveu àncores!). El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
 • 10:32Yakari
  (Els aiguamolls de la por). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila. (La cabra que s'escapa). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila. (Els set focs). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
 • 11:10Súper 4
  (La princesa Ruby). Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur. (La flauta de conills). Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur. (Separats). Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
 • 11:48Geronimo Stilton
  (La casa robot del futur). Geronimo Stilton dirigeix el diari més important de Ratalona, i al costat del seu nebot Benjamin, viuen 1.000 aventures, sempre darrere de la notícia. (L'atac de la balena assassina). Geronimo Stilton dirigeix el diari més important de Ratalona, i al costat del seu nebot Benjamin, viuen 1.000 aventures, sempre darrere de la notícia.
 • 12:35En Grizzy i els lèmmings
  (Festa de crispetes). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Súper grizzy bros). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Ós constructor). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Lèmmings químics). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Un os rastrejador). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
 • 13:10Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
  (El Guitarrista Malvat). La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
 • 13:33Els germans Kratt
  (La gran recerca dels tenrecs). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Aventura amb els cangurs). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 14:17Els pingüins de Madagascar
  Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
 • 15:03Bola de drac Z
  (El contraatac d'en Son Gohan). Segona part de la sèrie anime Bola de drac, que explica la vida del Son Goku, un noi amb cua de mico, des que és un nen fins que es fa avi. (La guerra ja s'ha acabat. Gràcies Son Goku!). Segona part de la sèrie anime Bola de drac, que explica la vida del Son Goku, un noi amb cua de mico, des que és un nen fins que es fa avi.
 • 15:50Kikoriki
  (El coet fugitiu (I)). Els Kikoriki són uns animalons de forma esfèrica molt divertits que viuen en un món molt colorit i molt semblant a la Terra. (El coet fugitiu (II)). Els Kikoriki són uns animalons de forma esfèrica molt divertits que viuen en un món molt colorit i molt semblant a la Terra. (Un patinatge massa artístic (I)). Els Kikoriki són uns animalons de forma esfèrica molt divertits que viuen en un món molt colorit i molt semblant a la Terra. (Un patinatge massa artístic (II)). Els Kikoriki són uns animalons de forma esfèrica molt divertits que viuen en un món molt colorit i molt semblant a la Terra.
 • 16:18Comptem amb la Paula
  (Contes per anar a dormir). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics. (El baró Blau). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics. (En busca d'ous). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
 • 16:50Dino tren
  (Problemes al tren). El Buddy és un dinosaure que va sortir d'un ou perdut que van recollir una parella de pteranòdons. I, per això, el Buddy és molt diferent dels seus germanets i no sap de quina espècie de dinosaure és. Amb els seus pares i els seus germanets, la Tiny, la Shiny i el Don, se'n van a voltar pel món amb el Dinotren. I visiten diferents famílies de dinosaures per mirar de descobrir què és el Buddy. Sempre viatgen amb el Dinotren i, a través d'un túnel del temps, van fins al triàsic, el juràssic o el cretaci. El Dinotren és una locomotora de vapor de colors amb un revisor, un troodon, que explica tot de coses fascinants sobre dinosaures prehistòrics a les variades espècies de dinosaures que viatgen amb el Dinotren. (El Paulie Pliosaure). El Buddy és un dinosaure que va sortir d'un ou perdut que van recollir una parella de pteranòdons. I, per això, el Buddy és molt diferent dels seus germanets i no sap de quina espècie de dinosaure és. Amb els seus pares i els seus germanets, la Tiny, la Shiny i el Don, se'n van a voltar pel món amb el Dinotren. I visiten diferents famílies de dinosaures per mirar de descobrir què és el Buddy. Sempre viatgen amb el Dinotren i, a través d'un túnel del temps, van fins al triàsic, el juràssic o el cretaci. El Dinotren és una locomotora de vapor de colors amb un revisor, un troodon, que explica tot de coses fascinants sobre dinosaures prehistòrics a les variades espècies de dinosaures que viatgen amb el Dinotren. (El dia de sortir amb el pare). El Buddy és un dinosaure que va sortir d'un ou perdut que van recollir una parella de pteranòdons. I, per això, el Buddy és molt diferent dels seus germanets i no sap de quina espècie de dinosaure és. Amb els seus pares i els seus germanets, la Tiny, la Shiny i el Don, se'n van a voltar pel món amb el Dinotren. I visiten diferents famílies de dinosaures per mirar de descobrir què és el Buddy. Sempre viatgen amb el Dinotren i, a través d'un túnel del temps, van fins al triàsic, el juràssic o el cretaci. El Dinotren és una locomotora de vapor de colors amb un revisor, un troodon, que explica tot de coses fascinants sobre dinosaures prehistòrics a les variades espècies de dinosaures que viatgen amb el Dinotren.
 • 17:28El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 17:55Dot.
  (El misteri de la història). La Dot és una nena de 8 anys que té molta curiositat per la tecnologia. Juntament amb el seu gos, el Guixot, i els seus amics, el Hal, la Ruby i els bessons Nev i Dev, la Dot protagonitza diverses aventures en què explora el món que l'envolta a través de l'ús de les tecnologies digitals, les quals, sovint, l'ajuden a resoldre problemes. A l'inici de cada episodi, la Dot explica quin objectiu té en començar l'aventura, i al final detalla què n'ha après. D'aquesta manera, la sèrie pretén fomentar entre els nens les vocacions tecnològiques i científiques. (Meravellosos reparadors ràpids). La Dot és una nena de 8 anys que té molta curiositat per la tecnologia. Juntament amb el seu gos, el Guixot, i els seus amics, el Hal, la Ruby i els bessons Nev i Dev, la Dot protagonitza diverses aventures en què explora el món que l'envolta a través de l'ús de les tecnologies digitals, les quals, sovint, l'ajuden a resoldre problemes. A l'inici de cada episodi, la Dot explica quin objectiu té en començar l'aventura, i al final detalla què n'ha après. D'aquesta manera, la sèrie pretén fomentar entre els nens les vocacions tecnològiques i científiques.
 • 18:18Oddbods
  (El senyor Queixals). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Fuse, el tecnòfob). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Un Pogo de butxaca). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (L'últim gelat). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (A tota pastilla). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Tornem enrere). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Control de la ira). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals.
 • 19:08Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar!
  Els habitants del poble de Hakum tenen una habilitat que els fa perillosos davant de la resta del món i que els obliga a viure apartats: són capaços d'establir un vincle molt fort amb alguns dels monstres que poblen la terra. Llavors es converteixen en riders i el monstre, convertit en monstie, es posa a la seva disposició.
 • 19:30Info K
  Presentat per Laia Servera.
 • 19:44La màgica Do-Re-Mi
  (Que es morirà, la Flor?). La Do-Re-Mi és una nena de 8 anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra. Un bon dia entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majòrica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majòrica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa.
 • 20:08En Grizzy i els lèmmings
  (Un os del juràssic). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Essència d'os). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Os rebobinador). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (La indigestió dels lèmmings). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (L'os que camina a la lluna). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Os ostentós). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
 • 20:50Un drama total: la gira mundial
  Tercera temporada d'aquesta sèrie juvenil.
 • 21:13El detectiu Conan
  (Pròleg escarlata). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (Persecució escarlata). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 21:55Les cròniques de Hitler
  Aquesta sèrie de quatre documentals presenta, a través d'imatges i de testimonis contemporanis, una detallada biografia d'Adolf Hitler. Amb un extraordinari recull d'imatges d'arxiu, incloent-hi moltes d'inèdites fins ara, es presenta un recorregut per la vida del dictador. A més, mitjançant documents de l'època, és possible fer-se una idea precisa de les condicions socials, econòmiques i polítiques de l'Alemanya de la primera meitat del segle XX que van provocar l'ascens del nazisme al poder. (Nou en emissió.).
 • 22:5060 minuts
  Presentat per Joan Salvat.
 • 22:50Són segures les meves drogues?
  Cada vegada hi ha una oferta més àmplia de drogues en el mercat, tant legals com il·legals, i més gent que consumeix substàncies sense saber realment què contenen. B.Traits, una DJ canadenca que viu a la Gran Bretanya decideix parlar amb consumidors, venedors i fabricants per esbrinar què saben realment de les drogues que prenen o comercialitzen, i fins a quin punt són segures.
 • 23:45Camps enverinats. Subestimem els riscos del glifosat?
  Aquest documental aborda la controvèrsia sobre l'ús dels herbicides basats en el glifosat i els efectes que poden tenir en la salut dels animals destinats al consum i, per tant, en la salut de les persones.
 • 23:4560 minuts
  Presentat per Joan Salvat.

Ara a la TV

Ara (03:11 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 23 Maig.

19,6%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,5%

LA SEXTA

4,4%

NEOX

4,4%

CUATRO

2,8%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,1%

NOVA

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.