Programació 8TV

8TV

8TV

Dissabte 20 Abril
 • 01:58Clips
  Programa d'entreteniment per a adults.
 • 06:008 de 8
  Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
 • 06:30Catalunya Blues
  Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
 • 07:00RAC1
  Emissió en directe de la programació de RAC1.
 • 09:52Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 13:00El Barça juga a 8tv
  Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
 • 15:07Rumbo al inglés
  Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
 • 15:37Rumbo al inglés
  Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
 • 16:07Barcelonautes
  Presentat per Alicia G. Escribano. Què es el Barcelonès? Un diccionari diria que és la comarca més destacada de Catalunya, amb uns tres milions d'habitants, formada per les poblacions de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Però si passegem pels carrers, mercats, parcs i places, centres comercials o platges d'aquestes ciutats, ens adonem que el Barcelonès és, bàsicament, VIDA.
 • 16:45PD James: la sala del crimen
  Suspens, 2003 (UK,USA) Dir.:Diamuid Lawrence. Int.:Martin Shaw, Samantha Bond, Janie Dee, MIchael Maloney, Kerry Fox. El cos calcinat d'una de les persones més estretament vinculades a un petit museu privat és l'origen d'aquesta nova investigació d'Adam Dalgliesh. L'entitat, dedicada al període d'entreguerres, acull, a més d'obres d'art, la biblioteca i l'arxiu, una Sala del Crim inquietant, on es poden estudiar els successos més sonats de l'època. Allà, un dels casos presenta coincidències estranyes amb el que ocupa ara l'inspector.
 • 20:00Un viaje desde el corazón
  Drama, 1998 (Irlanda) Dir.:Paul Quinn. Int.:James Caan, Jacob Tierney, Colm Meaney. Kieran Johnson és un mestre desmotivat que decideix marxar a Irlanda després de descobrir una vella fotografia en què la seva mare apareix al costat d'un jove. Allà coneix la senyora Kearney, que va conèixer a la seva mare fa anys.
 • 22:00The Outcast
  Drama, 2015 (UK) Dir.:Ian Softley. Int.:Finn Elliot, Hattie Morahan, Greg Wise, Nathaniel Parker, Helen Bradbury, Jessica Brown Findlay, George MacKay, Abigail Cruttenden, Daisy Bevan, Tom Knight, Julian Wadham, Jessica Barden, Hubert Burton, Oliver Gilbert, Theo Cowan, Katy Maw, Leanne Best, Jerome M. Johnson. Després de passar la Segona Guerra Mundial amb la seva estimada mare Lizzie al poble, Lewis Aldridge, de 10 anys, està encantat de donar la benvinguda al Gilbert, el pare que amb prou feines coneix. A diferència de la Lizzie, el seu marit és molt més reservat. Llavors passa una desgràcia. La Lizzie s'ofega en un accident de natació, del qual el Lewis se sent en gran part responsable. Passat un any, el seu pare, el Gilbert, es casa amb la jove Alice.

Actualidad

«Los Fruittis» tindran nous capítols el 2020.

«Los Fruittis» tornen a la televisió

La nova temporada de l'entranyable sèrie tindrà 52 episodis de tot just 11 minuts cadascun

Ara a la TV

Ara (17:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 17 Abril.

13,2%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

8,2%

TVE 1

6,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

3,2%

LA 2

2,8%

FDF TELE5

2,7%

NEOX

2,5%

13TV

2,4%

NOVA

Veure números complets.