Programació 8TV

8TV

8TV

Dilluns 6 Abril
 • 01:11Zap 8/Interferencias
  Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
 • 01:46Clips
  Programa d'entreteniment per a adults.
 • 06:008 de 8
  Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
 • 06:30Catalunya Blues
  Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
 • 06:59El món a RAC1
  Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
 • 09:54Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 13:00Informatiu 8tv
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 13:26Zap 8/Interferencias
  Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
 • 13:59Zap 8/Interferencias
  Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
 • 14:27Catedrales de la cultura
  Reconeguts cineastes donen veu a edificis emblemàtics de tot el món, explorant la vida i la cultura des de les perspectives de sis estructures molt diverses.
 • 14:54Catedrales de la cultura
  Reconeguts cineastes donen veu a edificis emblemàtics de tot el món, explorant la vida i la cultura des de les perspectives de sis estructures molt diverses.
 • 15:20Ventdelplà
  La Cèlia prepara el testimoni de la Judit de cara al judici. La Teresa, mentrestant, reconeix la Cèlia com a l'examant del Jordi. El Sergi, per la seva banda, dóna la cara pel Martí quan la gent del poble el rebutja.
 • 16:18La independencia de Texas
  Western, 1986 (USA) Dir.:Peter Levin. Int.:Sam Elliott, Claudia Christian, Devon Ericson, Michael C. Gwynne, Donald Moffat, John Quade, Ned Romero, William Russ, John P. Ryan, James Stephens, Richard Yniguez, Michael Beck, Bo Hopkins, G.D. Spradlin, Ritch Brinkley. La veritable història de Sam Houston, l'heroi de la frontera i l'home d'estat, que amb la seva valentia i visió política va ajudar a crear la República i després l'Estat de Texas.
 • 18:10El corazón salvaje
  Western, 1986 (ZAF) Dir.:Gray Hofmeyr. Int.:Jocelyn Broderick, Michael Brunner, Wilson Dunster, Umfubu, Gordon Mulholland, Jonathan Rands, Marloe Scott Wilson, Nadine Kadey, Jim Neal, Fred Baylis, Oliver Ngwenya, Fiona Fraser. Narra les aventures al bosc de finals de 1800 de Sir Percy Fitzpatrick. Ell és un irlandès que va al matoll sud-africà a cercar la seva fortuna.
 • 19:41Distrito policial
  Narra la vida i la feina diària amb el personal de policia del districte X Tuscolano de Roma. Comença amb l'arribada d'una comissària nova, Giovanna Scalise, la vida de la qual ha quedat destrossada per l'assassinat del seu marit a mans de la màfia. L'Scalise és dura i exigent, però, precisament per això, necessària en un comissaria desorganitzada i amb gent de poca experiència.
 • 20:32Lo Cartanyà
  (Sant Sebastià). La mort sobtada d'un membre de l'equip de Canal In fa que el Cartanyà, el Bardagí i l'Angawa canviïn la seva forma d'actuar i de veure la vida, ja que tots ells, d'una manera o altra, se senten responsables de la mort del seu company.
 • 20:59Plats bruts
  (Tinc talent). Quim Monzó demana al Lopes que faci de negre per a la seva pròxima novel·la. Mentrestant, el David vol estrenar-se com a director de cinema i comença a preparar una pel·lícula.
 • 21:27Plats bruts
  (Tinc bolero). El Lopes se'n va de vacances a Cuba i torna amb una cubana. El noi està decidit a casar-s'hi perquè obtingui la nacionalitat espanyola. Quan el David la coneix, se n'enamora.
 • 22:00Los seductores
  Comèdia, 2010 (França) Dir.:Pascal Chaumeil. Int.:Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier, François Damiens, Helena Noguerra. L'Alex i la seva germana es dediquen a separar parelles. Des de Mònaco fins al Marroc, cap lloc és massa lluny ni cap feina és massa difícil. Amb una taxa d'èxit del 100%, són els millors en el que fan. Encara que la seva professió pugui semblar immoral, ells tenen el seu propi codi d'honor. Tanmateix, quan un home els contracta perquè posin fi a la relació de la seva filla amb el seu xicot, comencen a trencar les regles.
 • 23:44El último viaje
  Acció, 2004 (EE.UU.) Dir.:Guy Norman Bee. Int.:Dennis Hopper, Will Patton, Fred Ward. Quan la seva esposa mor, el cèlebre lladre de bancs Ronnie Purnell s'entrega a la policia. Condemnat a una dura pena de presó, es veu obligat a deixar el seu fill a cura d'un traïdor amic anomenat Darryl Kurtz.

Actualidad

Quarta temporada de

Les deu estrenes de sèries més esperades per aquest mes d'abril

Algunes plataformes avancen els llançaments per a una Setmana Santa sense sortir de casa

Mercedes Milá

Mercedes Milá torna a la tele per fer per fi, el seu viatge de fi de curs

Ha realitzat també un directe amb Movistar Plus per promocionar la nova temporada

Ara a la TV

Ara (20:17 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 5 Abril.

13,2%

TELE 5

11,3%

TVE 1

9,4%

ANTENA 3

7%

LA SEXTA

4,9%

CUATRO

3%

LA 2

3%

13TV

2,6%

NEOX

2,6%

FDF TELE5

2,4%

ENERGY

Veure números complets.