Notícies | TV

Movistar+

Noves imatges de la segona temporada de 'Merlí. Sapere aude'

La sèrie original de Movistar+ s'estrenarà el 2021. Segueix preguntant-se grans qüestions de la filosofia humana
10-09-2020 15:15
0 vots
 MARÍA HERAS

MARÍA HERAS

L'esperada segona entrega de la sèrie original Movistar+ 'Merlí. Sapere aude' arriba a l'equador del rodatge de la segona temporada que va arrencar el passat agost.

En aquestes noves imatges del rodatge entre les diferents localitzacions de Barcelona hi ha, entre altres, el Barri Gòtic i la Platja de la Barceloneta, amb espectaculars vistes.

Produïda en col·laboració amb Veranda TV, el rodatge d'aquesta nova entrega de l'exitós spin-off s'estendrà fins a octubre, i, igual que va succeir en la primera temporada, es mantenen en català i castellà.

El seu creador Héctor Lozano es recolza en les grans preguntes de la filosofia, com el lloc de l'ésser humà en la immensitat de l'univers, l'atzar i el destí, la paradoxa entre la veritat i la mentida o l'ètica per a desenvolupar l'evolució personal de Pol Rubio i els seus amics en aquesta nova entrega que s'estrenarà el 2021 en Movistar+.

Menna Fité tornar a dirigir aquesta ficció protagonitzada per Carlos Cuevas, en el paper de Pol Rubio, i per María Pujalte, com Bolaño.

Completen el repartiment els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Nao Albert (Efra), Boris Ruiz (Alfonso Rubio) i Eva Martín (Silvia Montoliu). S'incorporen com a nous fitxatges de la temporada l'actor nominat al Goya Eusebio Poncela, que interpreta a Dino, el propietari del Bar Satanassa, i Jordi Coll (El secreto de Punte Viejo), com Axel, un atractiu fuster.

SINOPSI 'MERLÍ. SAPERE AUDE' (T2)


El grup d'amics comença el segon semestre d'universitat. Després de l'aturada, tornen a les aules amb ganes d'iniciar la segona part del curs. Com a benvinguda troben el paranimf en obres. Un grup d'operaris ha començat a reformar-lo. L'encarregat de les tasques de restauració tindrà una relació especial amb Pol Rubio.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:46 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 22 Octubre.

15%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

7,9%

TVE 1

7,8%

LA SEXTA

5,4%

CUATRO

2,7%

NOVA

2,6%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,3%

24 HORAS

2,2%

13TV

Veure números complets.