Notícies | TV

«Polònia» durant la fase 0, gags per a somriure confinats davant la tele

El programa de TV3 acabarà amb la rumba d'«El mosso de balcó» protagonitzada pels rondinaires veïnals
06-05-2020 15:15
0 vots
Una escena del Polònia de TV3. CCMA

Una escena del Polònia de TV3. CCMA

Aquest dijous, 7 de maig, a les 22.25 hores, després del TN vespre, arriba l’espai de sàtira política Polònia, que aquesta setmana engega la vuitena edició del Polònia des de casa, a ritme de la guitarra de Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrant una nova pròrroga de l’estat d’alarma.

Ciutadans donarà suport al PSOE però, a canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) demanarà una sèrie de condicions per poder aprofitar els seus cartells. Se sabrà com ha anat la primera reunió telemàtica de la història del Tribunal Constitucional per parlar sobre els recursos de l’1 d’Octubre.

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich), propulsarà un crowdfunding per reconstruir la catedral de Notre-Dame, que, per culpa del coronavirus, ha quedat aturada.
 
José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) oferirà consells per gestionar la crisi i s’adonarà que Pedro Sánchez s’ha revelat com un digne successor seu.Al PDeCAT ha arribat el temut rebrot. I no és el del coronavirus. Artur Mas (David Marcé) detallarà les mesures higièniques per evitar que els membres de l’antiga Convergència s’encomanin del virus del cas Palau. Amb el confinament ha augmentat el consum de begudes alcohòliques. Un estudi recent ha descobert quin és el col·lectiu que està consumint tot l’alcohol: els mestres. I, per passar l’estona, durant aquestes setmanes que encara queden arriba el “Confinaparty”, el joc de taula del confinament amb unes normes impossibles d’entendre.

El programa acabarà amb la rumba d’El mosso de balcó, protagonitzada pels rondinaires que es queixen de les males pràctiques dels ciutadans durant el desconfinament.
 
Demà, dijous, si, després de córrer, encara queda energia, “Polònia”, a les 22:30, a TV3.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:24 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 20 Setembre.

12%

TELE 5

11,3%

ANTENA 3

10,2%

TVE 1

6%

CUATRO

4,3%

LA SEXTA

3,2%

13TV

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,4%

DIVINITY

2,3%

FDF TELE5

Veure números complets.