Notícies | TV

Mercedes Milá torna a la tele per fer per fi, el seu viatge de fi de curs

Ha realitzat també un directe amb Movistar Plus per promocionar la nova temporada
04-04-2020 19:07
0 vots
Mercedes Milá

Mercedes Milá

Mercedes Milá torna. La popular presentadora tan estimada pel seu caràcter, que divideix cors a parts iguals, ha realitzat també un directe amb Movistar Plus per promocionar la nova temporada.

"Veureu un programa que ha sortit de la casualitat i de la feina millor fet. Nosaltres portàvem un treball de mesos, fa més d'un any. Veureu els meus companys de col·legi, del curs del 68. Hi havia un pla d'anar a Roma amb 4 d'aquestes companyes per fer el viatge de fi de curs que mai es va arribar a fer perquè no ens van deixar a nosaltres. Ens van dir que els diners que anàvem a deixar-nos en el viatge, ho anava a emprar en altres coses", recorda la germana del també periodista Lorenzo Milá.

"Amb molta cura vam recórrer tota Roma. És un programa que no té res a veure amb res del que havíem previst", explica Milá.

Per Mercedes Milá, aquest viatge, aquest retrobament va ser una cosa meravellosa: "El més bonic és que en cinquanta anys jo no havia vist als meus companys de col·legi, elles sí, però jo no. Això ha estat el bonic".

La que durant tants anys ha presentat Gran Hermano segueix recordant així com la importància de les xarxes socials: "Tenim molta sort perquè les xarxes, que jo les he defensat moltíssim en GH, ara mateix les xarxes són la vida, cal mesurar-se".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Rosalía i Billie Eilish en una imatge conjunta per presentar la seva col·laboració 'Lo vas a olvidar'.

Rosalía i Billie Eilish publiquen la seva esperada col·laboració 'Lo vas a olvidar'

La cançó formarà part de la banda sonora d'un capítol de la sèrie d'HBO 'Euphoria'

Ara a la TV

Ara (09:31 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.