Notícies | TV

«La Isla de las Tentaciones»: Susana Molina deixa un Gonzalo destrossat

Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la temporada
12-02-2020 17:28
0 vots
Susana i Gonzalo a «La isla de las tentaciones» | EP

Susana i Gonzalo a «La isla de las tentaciones» | EP

La Isla de las Tentaciones ha arribat a la seva fi. En el darrer programa, emès aquest dimarts a la nit, les parelles van tornat a retrobar-se a la foguera final després de diverses setmanes separats i hi havia molts temes per resoldre.

Qui no s'hi va presentar va ser Christofer, conegut per l'audiència pels seus crits de dolor després de saber que la seva companya Fani li havia estat infidel. "Estefaníaaaaaa!!". Ella, en canvi, sí que no va faltar a la cita, amb ganes de saber si Rubén, l'home que la va temptar, voldria fer un pas més plegats. Tanmateix, si Fani es pensava que acabaria sortint de l'illa de la mà del valencià, el cert és que Rubén ho tenia molt clar: "Hem estat súper bé a la casa i tot el que he fet ho he fet perquè ho sentia; ho he viscut molt intensament. Però hi ha vegades que et deixes portar, mentre que altres penses una mica més ... el pas dels anys m'han ensenyat que m'he de deixar portar més per la raó que pel cor. Si ella (Fani) ha entrat aquí amb una parella de set anys i li ha passat això amb mi... per què no li pot passar això amb mi a fora?", va justificar per marxar sol.

Així, Estefania tot i entrar amb parella va abandonar el programa sola. Això sí, amb les idees molt clares: "Havíem connectat súper bé i teníem una complicitat súper bona, però això m'ensenya a no confiar en tots els homes. Ell s'ho perd. Estic dolguda, que m'ho digui l'últim dia a la foguera ... He descobert una nova Fani i intentaré que ningú em disgusti i em tregui aquesta felicitat".

Un altre final molt amarg va ser el de Susana Molina i Gonzalo. La parella es tornava a veure i passava l'inevitable. La que va ser guanyadora de GH 14 va decidir trencar la seva relació en aquesta foguera final. "No sé si estic enamorada. No ho sé perquè l'estimo i a vegades no vull confondre'm per la seva reacció. No vull veure'l malament i que confongui el que sento. Jo vaig venir aquí amb la il·lusió de recuperar l'amor del principi i no ho he fet ", li explicava la murciana al seu xicot.

Gonzalo, completament desencaixat, li va demanar que es pensés bé les coses: "Si us plau, confia en mi. Si us plau t'ho demano. Jo t'ho explicaré tot". Una decisió que ja estava presa per Susana: "No és això. No sé que em passa. Jo no m'he posat gelosa. Igual ens hem de donar un temps". La decisió de la seva noia deixava en xoc al sevillà que no es creia el que acabava de passar: "Això no ha acabat, no pot ser".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:09 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.