Notícies | TV

Netflix fa públiques les 10 sèries i pel·lícules més populars de 2019

La plataforma confirma el seu 'top' de l'any... amb més protagonisme espanyol que mai
30-12-2019 09:42
0 vots
6 en la sombra. Netflix

6 en la sombra. Netflix

La plataforma de 'streaming' Netflix ha confirmat aquest dilluns els seus rànquings de les 10 sèries, 10 pel·lícules i 10 documentals més vistos a Espanya en aquest any 2019, unes llistes basades en "el nombre de comptes que han vist al menys dos minuts d'una sèrie, pel·lícula o especial en els 28 primers dies des de la seva estrena a Netflix el 2019 ".

Pel que fa a sèries, crida l'atenció el gran protagonisme de la creació espanyola, que ocupa la meitat del 'top-10', destacant 'La casa de paper' en el primer lloc i 'Élite' en el tercer, acompanyades per 'Las chicas del cable', 'Alta mar' i 'Hache' entre els llocs 6 i 10.

Al costat d'elles, estan entre les més vistes 'The Witcher' (2), 'Stranger Things' (4) i 'Sex Education' (5)

'L'irlandès' es queda sense el liderat en cinema

Pel que fa a pel·lícules, el top està liderat per '6 en la sombra', seguida per 'El irlandés' de Martin Scorsese i 'Triple frontera', quedant 'Malgrat tot' com a primera producció espanyola en el quart lloc .

'Criminales en el mar', '¿No es romántico?', 'La cita perfecta', 'Amor en obras', '¿A quién te llevarías a una isla desierta?' i 'Tall girl' tanquen el rànquing de pel·lícules de l'any per Netflix.

'El cas Alcàsser', documental més vist

Finalment, pel que fa a documentals, la llista la lidera una altra producció espanyola com 'El cas Alcàsser', amb 'Parchís' en el tercer lloc i 'La desaparició de Madeleine McCann' en el quart, per darrere ambdues de 'El nostre planeta' .

Una producció sobre Beyoncé tanca el top-5, per davant de 'El gran hackeig' sobre el cas de Cambridge Analytica, i l'esport també té el seu lloc en el top amb 'Fórmula-1: l'emoció d'un Grand Prix' a la novena posició.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:47 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 2 Agost.

13%

TELE 5

10,8%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

5,3%

CUATRO

4,4%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,8%

13TV

2,7%

LA 2

2,5%

ENERGY

2,3%

NOVA

Veure números complets.