Notícies | TV

Figueres

Cues a Figueres per fer de figurant en la nova sèrie de Mario Casas 'El Inocente'

Les proves han aixecat una gran expectació davant l'Auditori de Caputxins
23-11-2019 19:35
0 vots

Desenes de persones participen aquest dissabte, 23 de novembre, al càsting per la nova sèrie de Netflix "El Inocente" protagonitzada per Mario Casas i que tindrà escenes gravades a Figueres. La prova de figuració ha aixecat una gran expectació entre els veïns de la ciutat i a primera hora del matí ja hi havia una important cua davant l'Auditori dels Caputxins, l'espai on es realitza el càsting.

Les proves busquen figurants d'entre 16 i 65 anys per participar en el rodatge de la sèrie els propers 2,3,4 i 5 de desembre a l'antiga presó de Figueres. Els aspirants han de presentar una fotocòpia del DNI, el número de la seguretat i social i el compte bancari. A més, als participants se'ls fa una fotografia.

El thriller dirigit per Oriol Paulo, està protagonitzat també per Aura Garrido i Alexandra Jiménez. "El inocente" constarà de vuit capítols i està previst que s'estreni l'any vinent a Netflix. Narra la història de Mateo, interpretat per Mario Casas, que una nit de fa nou anys va intercedir en una baralla i va acabar matant un home, i es va convertir així en un assassí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 30 Març.

13,4%

TELE 5

11,5%

ANTENA 3

11,3%

TVE 1

8,6%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,5%

LA 2

2,3%

NOVA

2,2%

ENERGY

2,2%

PARAMOUNT CHANNEL

2,1%

FDF TELE5

Veure números complets.