Notícies | TV

Amazon renova la sèrie de «El Senyor dels Anells» per una segona temporada

La ficció genera tot tipus d'expectatives, fins i tot abans de la seva estrena
19-11-2019 10:18
0 vots
Una imatge de la pel·lícula.

Una imatge de la pel·lícula.

La sèrie El Senyor dels Anells de Amazon ha generat altes expectatives ja que abans d'estrenar la seva primera temporada, la ficció ja l'ha renovat per un segon lliurament.

Així ho assegura Deadline, que destaca que el nou títol d'Amazon Studios es troba actualment en preproducció a Nova Zelanda. Segons aquesta publicació, els guionistes ja s'estan tornant a reunir per començar a escriure la segona temporada.

Si bé aquestes són bones notícies per als fans de la saga, no són del tot inesperades. Quan Amazon va anunciar per primera vegada els plans per a una sèrie de El Senyor dels Anells el 2017, ho va fer amb un compromís inicial de diverses temporades.

A més, el projecte tindrà una pausa de 4 a 5 mesos després de filmar els dos primers episodis de la primera temporada. Prendre un descans després del capítol inicial és una pràctica molt comuna ja que permet als productors i executius reavaluar el material existent abans de continuar.

Poc s'ha revelat sobre la trama fins al moment, però sí se sap que Joseph Mawle interpretarà a un malvat anomenat Oren. A més, Will Poulter donarà vida a un jove heroi anomenat Beldar, mentre que Markella Kavenagh encarnarà un personatge anomenat Tyra. La trama de la ficció, basada en el món ideat per J.R.R. Tolkien, estarà ambientada a la Segona Era, centenars d'anys abans dels esdeveniments narrats en la Trilogia de l'Anell.

L'espanyol Juan Antonio Bayona dirigirà diversos dels capítols. "Estic ansiós per submergir el públic en el món de la Terra Mitjana i fer-los descobrir la Segona Edat en una història mai abans vista", va assegurar el realitzador.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:35 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.