Notícies | TV

VÍDEO | «The Witcher», la nova «Juego de Tronos», ja té planejades 7 temporades

Molts experts la consideren com la ficció que substituirà el buit que va deixar la sèrie d'HBO
06-11-2019 10:13
0 vots
VÍDEO | «The Witcher», la nova «Juego de Tronos», ja té planejades 7 temporades

VÍDEO | «The Witcher», la nova «Juego de Tronos», ja té planejades 7 temporades

La sèrie amb la que Netflix acabarà l'any, 'The Witcher', està creant una enorme expectació al voltant de la seva primera temporada, anunciada per desembre. Tot i que la plataforma encara no ha signat cap lliurament addicional, la showrunner de la sèrie Lauren S. Hissrich ha revelat tenir ja set temporades en ment.

En una entrevista amb SFX, Hissrich declara que "és important planejar el rumb de la producció i dels seus personatges". "El pitjor que podríem fer és posar tota la nostra energia únicament en la 1ª temporada, sense tenir en ment fins on podríem portar a aquests personatges", ha aclarit la guionista i directora.

De moment, Netflix no s'ha pronunciat sobre futures renovacions, encara que fonts pròximes a l'univers de DC apunten que és més que probable que la plataforma doni llum verda a noves entregues de The Witcher. Una cosa que no resulta descavellat tenint en compte que, per a molts, la sèrie es perfila com un equivalent a 'Juego de Tronos' a Netflix causa de la seva acurada fotografia, la seva èpica fantàstica i per estar enfocada a un públic adult.

Hissrich és la responsable d'aquesta adaptació de l'univers literari d'Andrzej Sapkowski i de la seva saga de Geralt de Rivia a la petita pantalla. Els llibres de l'escriptor polonès, fortament inspirats per la mitologia nòrdica, ja van ser portats al món del videojoc amb la famosa sèrie de The Witcher.

Protagonitzada per Henry Cavill com Geralt de Rivia, la primera temporada de 'The Witcher' tindrà 8 episodis i arribarà a Netflix el 20 de desembre d'aquest any.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.