Notícies | TV

TV

Toni Soler recorda a TV3 els seus pares quan vivien a Figueres i Badalona

Antoni Soler i Carme Guasch van ser dos personatges molt actius de la vida cultural empordanesa
09-10-2019 15:58
0 vots
Gemma Nierga i Toni Soler Guasch a la Rambla de Figueres. TV3

Gemma Nierga i Toni Soler Guasch a la Rambla de Figueres. TV3

Aquest dijous, 10 d’octubre, a les 22.40, TV3 emetrà el segon capítol d’“Els meus pares”, conduït per la periodista Gemma Nierga i dirigit per Xavier Brichs. El programa es fixa de nou en els pares i mares dels famosos de casa nostra. Aquesta setmana, en un episodi una mica diferent i molt especial, el programa descobrirà un Toni Soler molt sensible i emotiu, al costat de les seves dues germanes, la Sílvia i la Blanca.

En aquest capítol una mica diferent i molt especial d’“Els meus pares”, el presentador de televisió i humorista Toni Soler, que fa molts anys que va perdre el pare i la mare, reviurà els records de la infància i parlarà a cor obert de la seva família i de què ha suposat per ell perdre l’Antonio Soler i la Carme Guasch, els seus pares, abans d’hora.

El programa anirà a Badalona, on la mare del Toni Soler té dedicada una plaça, i reviurà qui van ser l’Antonio i la Carme a través de fotografies, pel·lícules antigues i objectes personals que hi ha a l’antiga casa familiar. A partir del testimoni del Toni i de la Sílvia i la Blanca, s’explicarà què representa perdre els pares quan encara ets molt jove, com els germans han sabut gestionar aquest dol, i com això ha enfortit les relacions familiars.

Els germans Blanca, Sílvia i Toni Soler amb Gemma Nierga
Els germans Soler Guasch amb Gemma Nierga

La Gemma i el Toni també aniran fins a Figueres, on hi ha les arrels de la família i on el Toni reviurà alguns episodis emotius de la seva infància i joventut. Antonio Soler i Carme Guasch van estar molt lligats a la vida cultural empordanesa, especialment ell, directiu de banca, amb La Cate i ella com a mestra i escriptora reconeguda i col·laboradora del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ. A la capital empordanesa hi ha una escola que porta el nom de Carme Guasch i Darné.

El programa

Amb el mateix format que la temporada anterior, Gemma Nierga visita el fill i els pares per separat, amb els quals comença un viatge a la infància que s’acompanya de fotografies, històries i records familiars. Cada capítol es tanca amb un àpat en què pares i fills riuen plegats de les anècdotes familiars que s’han descobert en cada episodi.
Amb "El meus pares", l’aposta dels dijous després del “Polònia”, la periodista Gemma Nierga es proposa, de nou, conèixer els progenitors, molt sovint anònims, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:55 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 1 Desembre.

15,2%

TELE 5

13,7%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,5%

CUATRO

2,9%

LA 2

2,7%

NOVA

2,2%

FDF TELE5

2,2%

13TV

2,1%

ENERGY

Veure números complets.