Notícies | TV

Mitele Plus oferirà la Lliga, la Champions i l'Europa League per 35 euros al mes

La nova plataforma online de Mediaset España entre de ple en la guerra pel futbol a la televisió
19-07-2019 11:19
0 vots
Antoine Griezmann. EP

Antoine Griezmann. EP

Mitele Plus, la plataforma de continguts de pagament de Mediaset España, oferirà La Lliga de Primera i Segona Divisió, la Champions i l'Europa League per 35 euros al mes, impostos inclosos, i els tres primers mesos, per 30 euros al mes.

"L'emoció i el color del futbol arriba a Mitele Plus. Sent-te lliure de triar! Aviat podràs gaudir de La Lliga de Primera i Segona Divisió. Lluitarem amb els nostres equips tota la Champions League i la Europa League", ha informat aquest divendres 19 de juliol el grup de comunicació.

L'anunci es produeix després que la plataforma esportiva en 'streaming' DAZN descartés la compra dels drets de la Lliga Santander i la Lliga de Campions de la temporada que 2019-20, com va anunciar, en una entrevista a Europa Press, la vicepresidenta executiva de DAZN per al sud d'Europa, Verónica Diquattro.

Mitele Plus arrenca a partir del proper dilluns 22 de juliol, pel 2,5 euros al mes o 25 euros a l'any, inclosos impostos, i estarà disponible per a PC, dispositius mòbils i properament també per Smart TV. D'aquesta manera, els usuaris de l'aplicació podran accedir a tot el contingut, en directe o a la carta, sense cap tipus de prescripció comercial.

"Mediaset Espanya inaugura una nova etapa de la televisió comercial al nostre país, oferint en aquesta primera fase un contingut lliure d'interrupcions que suposa el punt de partida del desenvolupament d'un ambiciós pla de transformació digital que reforçarà la televisió com a mitjà líder", ha explicat.

En aquest sentit, ha assenyalat que treballa des 2017 amb un equip multidisciplinari denominat MediasetData, compost per responsables de les direccions de Tecnologia, Continguts i Comercial Digital, en una sèrie de projectes basats en bigdata i intel·ligència artificial per a la creació de noves fórmules de comunicació personalitzada i segmentada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 27 Febrer.

18,4%

TELE 5

11,7%

ANTENA 3

9,6%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,5%

NOVA

2,1%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.