Notícies | TV

«Orange is the new black» s'acomiada de la seva presó el 27 de juliol

Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit
16-07-2019 08:02
0 vots

La recta final de 'Orange is the new black' s'acosta amb la seva setena i última temporada, que arriba a Espanya amb la plataforma de pagament Movistar + el 27 de juliol, un dia després de la seva estrena als Estats Units.

Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit. A través dels últims 13 capítols, es veurà com Piper Chapman (Taylor Schilling) i Sophia Burset (Laverne Cox) intenten adaptar-se a la realitat de la vida fora de la presó.

No obstant això, altres no van tenir tanta sort. Taystee Jefferson (Danielle Brooks) segueix complint cadena perpètua després de ser condemnada injustament, a més de posar a la corda fluixa la seva amistat amb Cindy Hayes (Adrienne C. Moore), mentre que Blanca Flores (Laura Gómez) ha estat enviada a un centre de deportació .

A més, Lorna Morello (Yael Stone) es posa de part i ha de bregar amb les seves primeres setmanes de maternitat, i la cap de cuina Glòria Mendoza (Selenis Leyva) i el seu equip han d'assumir nous canvis que no els agradaran gens i els faran enfrontar-se amb l'empresa Polycon.

Els espectadors, així mateix, podran veure com la presó ha canviat les vides d'Alex Vause (Laura Prepon), Suzanne "Ulls Bojos" (Uzo Aduba), Red (Kate Mulgrew) o Nicky Nichols (Natasha Lyonne) i quin serà el seu destí.

La sèrie, que es va estrenar al juliol de 2012 a Espanya, creada per Jenji Kohan i basada en l'autobiografia de Piper Kerman, segueix sent una de les més esperades de la temporada estiuenca.

"Orange is the new black" va ser guardonada amb 4 premis Emmy -2 dos d'ells per Uzo Aduba (2014 i 2015) pel seu paper de "Ulls bojos" - i 6 nominacions als Globus d'Or.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:30 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 21 Gener.

14,2%

TELE 5

11,2%

ANTENA 3

9,5%

TVE 1

8%

LA SEXTA

7,8%

CUATRO

2,7%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,3%

NOVA

2,3%

ENERGY

2,2%

13TV

Veure números complets.