Notícies | TV

«Juego de Tronos»: mira el tràiler del capítol 8x05

El quart episodi ja va deixar el terreny preparat per a la propera batalla
09-05-2019 07:46
0 vots

Després d'un quart episodi preparant el terreny per a la propera batalla, el penúltim capítol de «Juego de Tronos» promet ser un dels més tensos de la sèrie, amb Daenerys Targaryen a les portes de Desembarcament del Rei preparada per acabar amb Cersei Lannister.

Abans que els fans tinguessin temps per recuperar-se, HBO ha llançat el tràiler del 8x05, anticipant l'arribada de Jon Snow a la ciutat per començar l'última gran disputa pel Tron de Ferro.

Tal com es va veure en el quart capítol, Daenerys està convençuda que està destinada a governar i no s'aturarà davant de res per fer-se amb el Tron de Ferro. El tráiler mostra a un Tyrion preocupat després dels seus infructuosos intents de raonar amb ella a Rocadragón.

L'avenç també dóna una imatge de la Companyia Daurada marxant, a més d'una figura encaputxada darrere d'ells caminant cap a la ciutat, i tot apunta que es tracta de Jaimie, qui torna a la ciutat amb un propòsit desconegut. També es pot veure els immaculats liderats per Gusano Gris, qui sens dubte buscarà venjança després de l'execució de Missandei.

Mentrestant, Cersei observa des de dalt de la ciutat i Euron Greyjoy mira els núvols buscant l'últim drac viu de Daenerys. El tràiler finalitza amb el rugit de Drogon.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Sergio Llull, amb Andreu Buenafuente

Sergi Llull fa la competència a Buenafuente amb un monòleg a «Late Motiv»

El jugador de bàsquet mostra la seva faceta més desconeguda davant les càmeres

Ara a la TV

Ara (10:36 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 15 Octubre.

13,7%

TELE 5

11,9%

ANTENA 3

11,8%

TVE 1

8,5%

CUATRO

7,8%

LA SEXTA

2,6%

LA 2

2,6%

FDF TELE5

2,4%

NOVA

2%

13TV

2%

ENERGY

Veure números complets.