Notícies | TV

«Supervivientes»: aquests són els 10 concursants més ben pagats de la seva història

La participació d'Isabel Pantoja al «reality» de Telecinco polvoritza els números dels més ben pagats
10-04-2019 15:22
0 vots
Kiko Rivera, concursant de 'Supervivientes' el 2011 | EFE

Kiko Rivera, concursant de 'Supervivientes' el 2011 | EFE

'Supervivientes', el 'reality' de Telecinco d'eliminació i resistència en el que hem vist patir a tants famosos, afegirà una nova fita en la seva història amb el fitxatge d'Isabel Pantoja com a participant de la seva propera edició.

La 'tonadillera', una de les grans estrelles de la premsa del cor de les últimes dècades, cobrarà uns 80.000 euros per setmana en l'espai, segons ha revelat la revista Semana. La xifra la situa al capdavant del rànquing dels participants més ben pagats del concurs, entre els quals, curiosament, també figuren els seus fills.

Aquesta és la llista dels 10 primers:

1. Kiko Rivera

Segons la premsa del cor, Kiko Rivera va cobrar més de 30.000 euros per setmana per concursar a l'illa dels famosos a Hondures. El fill d'Isabel Pantoja i Francisco Rivera, Paquirri, va participar en l'edició de 2011, que va abandonar després d'una mica més d'un mes.

2. Amador Mohedano

En una de les edicions que més joc va donar al 'reality' de Telecinco, la de 2014, Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, va cobrar uns 30.000 euros per setmana durant l'estada a l'illa, que es va perllongar durant més d'un mes.

3. Carmen Lomana

Carmen Lomana, una altra sorprenent concursant de 'Supervivientes', va signar el 2015 uns emoluments similars, al voltant dels 30.000 euros setmanals. A més, com a concursant va superar les expectatives i va arribar a aguantar quaranta-dos dies a l'illa.

4. Mila Ximénez
 
Mila Ximénez, un d'aquests casos en què un col·laborador de la premsa rosa es converteix al seu torn en actor per al paper couché, va saltar a la llista dels concursants més ben pagats en l'edició de 2016. Ximénez va signar participar en el programa per la mateixa quantitat que Lomana o Mohedano, a raó de 30.000 euros per setmana, tot i que no va aguantar més de set dies.

5. Alba Carrillo

Alba Carrillo, en primer pla ara un dia sí i un altre també, va participar a 'Supervivientes' 2017 amb un 'caché' superior als 25.000 euros per setmana, segons ha informat El Confidencial. A més, la model va aguantar a l'illa 91 dies, el màxim possible al convertir-se en finalista.

6. Bibiana Fernández

L'actriu Bibiana Fernández, per la seva banda, es va situar un esglaó per sota l'any 2014. Llavors, va participar en el concurs ingressant 24.000 euros per setmana, també segons El Confidencial. No obstant això, Fernández no va poder 'sobreviure' a l'illa més de tres setmanes.

7. Bigote Arrocet

Bigoti Arrocet, concursant de 'Supervivientes' el 2017, es va situar en una franja similar, la dels 24.000 euros. L'humorista va ser un dels protagonistes d'aquesta edició i va aconseguir allargar la seva estada a l'illa hondurenya fins als cinquanta-sis dies.

8. Rosa Benito

Rosa Benito va ser la gran vencedora de 'Supervivientes' el 2011, la qual cosa li va permetre alçar-se amb el premi de 200.000 euros. Els seus ingressos van variar segons va anar avançant el reality, com van revelar diferents mitjans anys després. 'El programa de Ana Rosa' o 'La Vanguardia' van revelar que encara que va començar amb una fitxa de 16.000 euros per setmana, va acabar cobrant 20.000.

9. Alberto Isla

Curiosament, la llista la tanquen uns altres dos concursants lligats a Isabel Pantoja. Alberto Isla, llavors parella d'Isa Pantoja, filla de la 'tonadillera', va estar pràcticament dos mesos a l'illa de 'Supervivientes' l'any passat, cobrant 20.000 euros per setmana.

10. Isa Pantoja

Isa Pantoja, la filla de la 'tonadillera', havia signat per 15.000 euros setmanals per participar en el programa en 2015 en el qual, a més, va aconseguir resistir vuitanta-quatre dies, el que la va convertir en la penúltima expulsada de l'edició.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Susana i Gonzalo a «La isla de las tentaciones»

«La Isla de las Tentaciones»: Susana Molina deixa un Gonzalo destrossat

Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la temporada

Ara a la TV

Ara (22:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 18 Febrer.

14,6%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

8,3%

TVE 1

7,5%

CUATRO

7,2%

LA SEXTA

3,2%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,5%

NOVA

2,4%

ENERGY

2,1%

13TV

Veure números complets.