Notícies | TV

La polèmica pregunta de Susanna Griso al marit de Maria José Carrasco

La presentadora ha rebut dures crítiques per l'entrevista a l'home que va ajudar a morir la seva dona
05-04-2019 17:09
0 vots
Hernández i Griso a 'Espejo Público' | Antena3

Hernández i Griso a 'Espejo Público' | Antena3

"Per què va decidir fer-ho públic? Per què va gravar aquests vídeos, precisament per protegir-se, perquè quedés clar que aquesta era la voluntat de Maria José o perquè vol vostè incidir en la campanya electoral i en un debat polític?", Ha preguntat Susanna Griso a Ángel Hernández aquest divendres a 'Espejo público'.

A aquesta pregunta, Hernández ha respost que tant li fa la campanya electoral. L'entrevistat es troba en llibertat sense mesures cautelars després d'haver passat la nit de dimecres a la presó. Aquest mateix dia Àngel havia ajudat a morir a Maria Josep, que portava patint d'esclerosi múltiple des de 1989, i que a més havia manifestat en nombroses ocasions que volia acabar amb la seva vida.

En el vídeo que Hernández va fer públic es pot veure a la seva dona donant consentiment i demanant al seu marit que l'ajudés a morir, "com més aviat, millor". La parella ja havia donat entrevistes amb anterioritat amb l'objectiu de crear consciència i incentivar la regulació de l'eutanàsia.

El cas ha reobert el debat sobre la legislació de l'eutanàsia a Espanya. La ministra portaveu, Isabel Celaá, ha declarat aquest divendres en una conferència de premsa que la despenalització de l'eutanàsia s'ha de portar "el més aviat millor" al Parlament. El PSOE ja va presentar l'any 2018 una proposició de llei que, com ha recordat Celaá, "s'ha anat retardant en els terminis de debat al Congrés fins a 19 vegades".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Susana i Gonzalo a «La isla de las tentaciones»

«La Isla de las Tentaciones»: Susana Molina deixa un Gonzalo destrossat

Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la temporada

Ara a la TV

Ara (23:51 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 18 Febrer.

14,6%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

8,3%

TVE 1

7,5%

CUATRO

7,2%

LA SEXTA

3,2%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,5%

NOVA

2,4%

ENERGY

2,1%

13TV

Veure números complets.