Notícies | TV

Televisió

Quim Torra arriba a "Polònia"

Quim Torra (Ivan Labanda) s'instal·larà al seu despatx per començar a treballar, però hi trobarà diversos entrebancs que l'hi impediran
16-05-2018 16:17
0 vots
Quim Torra arriba a

Quim Torra arriba a "Polònia"

És molt possible que, a hores d'ara, encara no tingueu gaire clar el qui, el què i, sobretot, el com del nou govern de la Generalitat. És per això que el programa comptarà amb una guia per entendre aquesta flamant legislatura.

A més, continua la pugna entre Mariano Rajoy (Queco Novell) i Albert Rivera (Sergi Cervera). Per intentar decidir quin dels dos es mereix els vots i l'estima dels espanyols, participaran al concurs "Qui és més patriota?".

A hores d'ara, qui més qui menys ja deu haver vist "Grease" més de quinze vegades. Doncs, sap greu, perquè n'arriba la setzena, gràcies a la versió del "Polònia" d'un dels seus grans clàssics: "We go together".

Viure de renda és el somni de qualsevol treballador, però no cal tenir un avantpassat amb herència milionària per aconseguir-ho. Inés Arrimadas (Lara Díez) demostrarà que, en el cas dels polítics, per assolir-ho només cal un oponent que tingui un passat polèmic a les xarxes.

Alguns membres de la CUP comencen a dubtar del seu paper. Vidal Aragonés (Ivan Labanda) i Carles Riera (Cesc Casanovas) debatran sobre l'abstenció del partit per fer Quim Torra president. Tot això, amb l'ajuda inestimable de Josep Pla (Marc Rodríguez).

El president Torra sap que té totes les mirades fixades en la seva gestió de govern. Tindrà la sensació d'estar observat en tot moment, fins i tot a l'hora d'anar a dormir.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Imatge de Miki.

Miki representarà Espanya a Eurovisió 2019 amb un cançó de La Pegatina

El concursant català d'Operación Triunfo va obtenir un 34% dels vots amb el tema «La venda»

Ara a la TV

Ara (04:30 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 21 Gener.

15,5%

ANTENA 3

14,4%

TELE 5

8,9%

TVE 1

8,6%

LA SEXTA

5,3%

CUATRO

2,7%

NOVA

2,6%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,1%

NEOX

2,1%

13TV

Veure números complets.