Notícies | TV

Barcelona

La diada de Sant Jordi a Nova York i Washington, a l'estrena de 'Katalonski'

Aquest nou programa de TV3 ens permetrà viatjar per tot el món coneixent gent que ha après català
21-03-2018 10:40
0 vots
Un músic islandès condueix el nou programa TV3

Un músic islandès condueix el nou programa TV3

Aquest dimecres, a les 22.35 hores, TV3 estrena 'Katalonski', una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

Halldor Mar, el presentador del programa 'Katalonski', un músic islandès resident a Barcelona, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i, aquesta decisió, els ha canviat la vida. Vol conèixer qui són aquests "estrangers" o "gent estranya" com ell, que, sense viure a Catalunya, parlen i pensen cada dia en català i, des del seu país, estan pendents del que passa a casa nostra.

Primer capítol: Nova York i Washington

En Halldor viatjarà a Nova York i Washington per celebrar la diada de Sant Jordi. Amb la historiadora Miriam Basilio veurà on arriba la passió pel clàssic del futbol entre el Reial Madrid i el Barça, en un bar de Brooklyn ple a vessar de gent d'arreu del món; gaudirà d'un espectacular "mapping" de roses i dracs amb la lingüista Mary Ann Newman, neboda valenciana d'Arthur Miller; en ple High Line cantarà Mishima amb el professor Courtney Wells, un gran coneixedor dels trobadors occitans. A Washington, parlarà de racisme amb el diplomàtic Julion Cooper; ballarà danses jueves amb Matt Adler; anirà al curiós sopar de Sant Jordi a la Universitat de Georgetown amb l'aplicat estudiant Andrew Boas i, allà, viurà una aparició: conèixer Chloe Phillips, que ens seduirà amb la seva versió de "Boig per tu".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:54 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 22 Agost.

13,6%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

8,7%

TVE 1

6,3%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

3,3%

ENERGY

3,1%

NEOX

3,1%

LA 2

3%

FDF TELE5

2,7%

NOVA

Veure números complets.