Notícies | TV

TV3

'El mur de Trump', diumenge, 21 de gener, a '30 minuts'

Diumenge, 21 de gener, a les 21.55 hores, "30 minuts" estrenarà la producció aliena "El mur de Trump" que, coincidint amb l'arribada de Trump, ara fa un any, a la Casablanca
19-01-2018 12:19
0 vots
Trump fa quasi un any que és a la Casa Blanca. TV3

Trump fa quasi un any que és a la Casa Blanca. TV3

Diumenge, 21 de gener, a les 21.55, "30 minuts" estrenarà la producció aliena "El mur de Trump" que, coincidint amb l'arribada de Trump, ara fa un any, a la Casablanca, analitzarà com està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.

Dissabte, 20 de gener, farà un any que Donald Trump va començar a exercir la presidència dels Estats Units d'Amèrica. Donald Trump va basar la seva campanya com a candidat a president en una promesa: fer tornar a Mèxic milions d'immigrants sense papers.

Ara, quan es compleix el primer any del seu mandat, descobrim com el president nord-americà està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.

És a través de la periodista de la BBC Hilary Andersson que veurem les conseqüències que està tenint sobre la població immigrada irregular la promesa que Trump va fer al seu electorat. Andersson ha anat a buscar les famílies immigrants dividides per les detencions, i els fills dels pares detinguts, que han quedat absolutament desemparats arran de l'aplicació d'aquestes mesures extremes.

Als Estats Units, cada cop més persones afirmen que aquestes polítiques de Trump estan dividint Amèrica. "El mur de Trump" també recull les veus d'aquells que donen suport a les deportacions i acompanya l'acció de la policia d'Arizona, que, quan es fa de nit, persegueix i deté els immigrants que, tot i que saben el futur que els espera, s'atreveixen a entrar sense permís a la fortalesa que Trump està construint.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

El reporter Javi Bastida

El reporter Javi Bastida i les seves pífies, al proper 'APM?'

En Peyu presenta uns cracs de l'Street Squad i també apareix el comiat més emotiu d'Andrés Iniesta

Un moment de la gran festa del xa de l'Iran

La gran festa del xa de l'Iran protagonitza el proper '60 minuts' de TV3

Reza Pahlavi va celebrar el 2.500 aniversari de la monarquia persa el 1971 amb una despesa extraordinària

Ara a la TV

Ara (06:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 21 Maig.

14,5%

TELE 5

12,7%

ANTENA 3

10,7%

TVE 1

7,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3%

NOVA

2,8%

FDF TELE5

2,4%

LA 2

2,4%

13TV

2,3%

NEOX

Veure números complets.