Notícies | TV

La Guàrdia Civil investiga un possible abús sexual a la casa de «Gran Hermano»

La direcció del programa ha denunciat la possible agressió i ha expulsat José María
06-11-2017 18:28
0 vots
Carlota i José María, de «Gran Hermano Revolution». Mediaset

Carlota i José María, de «Gran Hermano Revolution». Mediaset

La direcció del concurs Gran Hermano Revolution ha denunciat davant la Guàrdia Civil un presumpte abús sexual perpetrat per un concursant, que ha estat expulsat, ver una altra concursant, que no ha volgut corroborar ni denunciar els fets davant els agents, segons han informat a Europa Press fonts de la Comandància de Madrid.

La possible agressió va tenir lloc la matinada d'aquest dissabte a la casa de Gran Hermano, situada a Guadalix de la Sierra. Dos concursants de 24 anys i que són parella, José María López i Carlota Pérez, estaven dins del mateix llit. Segons ha explicat a la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo el director de Contingut del really, després d'una festa nocturna tots dos se'n van anar al llit i es va poder produir un presumpte delicte d'abús.

"La dona estava bastant beguda i l'home va tapar-se a si mateix i a la dona amb un edredó. No vam poder arribar a veure el què succeïa amb exactitud sota d'aquest", relata el responsable de continguts del xou a la denúncia a la qual ha tingut accés El Confidencial.

Els responsables de Gran Hermano han al·legat als guàrdies civils que "no podien constatar l'agressió perquè tot va passar sota l'edredó" i tampoc han lliurat aquestes imatges a la Guàrdia Civil. Els agents s'han posat en contacte amb la jove, que no ha volgut denunciar els fets. El següent pas és prendre declaració al seu xicot.

En un comunicat fet públic aquesta matinada, el concurs ha indicat que va prendre la decisió d'expulsar José María dissabte per una "conducta intolerable". Carlota també ha abandonat la casa, tot i que de forma momentània.

De fet, el programa ha puntualitzat que l'únic expulsat és José María mentre que han aconsellat a Carlota que romangui fora de la casa "seguint les directrius de l'equip de psicòlegs". "La porta és oberta per a ella, així que dijous podria reincorporar-se al concurs", assenyalen.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:21 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 18 Juny.

15,3%

TELE 5

12,2%

TVE 1

12%

ANTENA 3

8,8%

CUATRO

8,4%

LA SEXTA

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.