Notícies | TV

El casament de Jon Nive i Ygritte paralitzarà el rodatge de 'Juego de Tronos'

La parella vol estar acompanyada per l'equip de la sèrie en el dia més especial de la seva vida
12-10-2017 18:23
0 vots
L'amor ha anat de la sèrie a la vida real. HBO

L'amor ha anat de la sèrie a la vida real. HBO

L'amor entre Kit Harrington i Rose Leslie ha traspassat les fronteres de Ponent. Ara, anunciat el seu compromís, els seguidors del drama medieval 'Juego de Tronos' potser canviïn d'opinió, ja que el casament paralitzarà el rodatge de l'esperada temporada final, un desenllaç que ja de per si es farà pregar.

El Rei en el Nord i la salvatge no conceben el dia més especial de les seves vides sense els seus companys de repartiment, després de més de sis anys d'unió. Això suposarà un problema per a la producció de la sèrie. Així ho ha confirmat Kit Harrington a 'El Show de Jonathan Ross' on, en to de broma, explica com va trucar al productor per donar-li la notícia.

"Em caso, i en realitat és culpa teva", li va dir Harrington, que li recordava així que va ser el seu treball a la sèrie d'HBO el que va fer sorgir un romanç que va ser anar de la petita pantalla fins al darrere de les càmeres.

Sense pensar-s'ho dues vegades, l'actor que dóna vida a Jon Snow li va deixar anar al productor: "Has de tenir en compte les noces per a 'Juego de Tronos', per cert... tots han de ser-hi, així que caldrà tancar tot l'assumpte ". Encara que sigui només per un dia, Harrington vol que l'equip s'oblidi del Rei de la Nit per assistir al casament durant el llarg rodatge de la 8a temporada que s'estendrà fins al pròxim estiu.

La filmació de l'última tanda de capítols de 'Juego de Tronos' començarà aquest mes d'octubre amb un pressupost de 15 milions de dòlars per a cadascuna de les sis entregues. Un nombre menor d'episodis, que tindran una major durada. La majoria dels protagonistes ja es són a Belfast en les primeres lectures del guió d'aquesta vuitena temporada, que no s'estrenarà fins al 2019.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:21 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 18 Juny.

15,3%

TELE 5

12,2%

TVE 1

12%

ANTENA 3

8,8%

CUATRO

8,4%

LA SEXTA

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,2%

NEOX

2%

DIVINITY

Veure números complets.