Notícies | TV

Netflix puja els preus dels seus plans de subscripció més populars

L'oferta 'estàndard' de la plataforma digital costarà des d'ara 1 euro més i la 'premium', 2
05-10-2017 17:30
0 vots
Justifica la pujada per la millora de qualitat. Getty Images

Justifica la pujada per la millora de qualitat. Getty Images

La plataforma digital de continguts Netflix ha anunciat que pujarà els preus de dos dels seus plans de subscripció més populars en diversos mercats, entre ells Espanya, en un percentatge entre el 10 i el 16%.

El pla estrella de Netflix, 'estàndard', que ofereix als seus abonats imatge en alta definició i la possibilitat de connectar fins a dos dispositius, pujarà 1 euro i passarà de 9,99 a 10,99 euros al mes.

L'augment de tarifes també afectarà al seu pla 'premium', que ofereix ultra alta definició (4k) i connexió a quatre dispositius, i passarà dels actuals 11,99 a 13,99 euros.

El pla bàsic de Netflix, que no inclou alta definició i només permet tenir connectat un dispositiu, romandrà sense canvis a 7,99 euros al mes.

Els canvis apareixen ja reflectits al web de Netflix pel que la seva entrada en vigor és immediata. En un comunicat, la companyia justifica la pujada de preus en l'ampliació i millora de qualitat de l'oferta dels últims anys.

En els últims dos anys, el nombre de títols disponibles a Espanya ha augmentat un 195% i s'estan afegint més de mil hores de contingut original el 2017.

Entre els propers continguts originals disponibles globalment s'inclouen la italiana "Suburra" (6 d'octubre), "Stranger Things" (27 d'octubre), l'alemanya "Dark" (1 de desembre), la britànica "The Crown" (2 de desembre) i la nord-americana "Bright" (desembre).

En total, des que va arribar a Europa el 2012, Netflix ha invertit 2.000 milions de dòlars en produccions europees (llicències, originals i coproduccions), una inversió que fins a la data inclou més de 100 produccions originals en diverses etapes de desenvolupament.

La plataforma recorda també que des 2016 els usuaris poden veure Netflix sense necessitat de connectar-se a Internet.

Netflix té gairebé 52 milions de subscriptors als Estats Units i més de 52 milions a l'estranger, segons les últimes dades que va publicar al juliol en presentar els seus resultats financers.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

«Orange is the new black» s'acomiada de la seva presó el 27 de juliol

Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit

Ara a la TV

Ara (18:38 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 15 Juliol.

14,5%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

7,9%

TVE 1

6,7%

LA SEXTA

6%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

2,8%

NEOX

2,7%

ENERGY

2,5%

LA 2

2,2%

CLAN

Veure números complets.