Notícies | TV

TV3

Antonio Díaz porta la seva màgia a Barcelona en l'últim capítol de 'Res és impossible'

És un espai molt ben valorat per l'audiència i aconsegueix un índex qualitatiu del panel de GFK d'un 8,2.
06-09-2017 15:23
0 vots
Antonio Díaz visita els carrers de Barcelona CCMA.CAT

Antonio Díaz visita els carrers de Barcelona CCMA.CAT

Aquest dijous, dijous 7 de setembre, a les 21.55, TV3 emetrà l'últim capítol de 'Res és impossible', un programa protagonitzat per l'il·lusionista Antonio Díaz, que aquesta setmana presentarà els seus millors trucs de màgia a la capital catalana.

En aquest cinquè i últim capítol, Antonio Díaz visitarà els carrers de Barcelona per transmetre la seva màgia a tots aquells que tenen la fortuna de presenciar els seus números d'il·lusionisme. L'Antonio visitarà la Rambla, les fonts de Montjuïc, el parc de la Ciutadella, el mercat de la Boqueria i molts altres indrets emblemàtics de Barcelona, on, com sempre, sorprendrà amb màgia i bon humor tothom qui trobi.

El programa, que ha estat líder de la franja en totes les emissions, ha obtingut una audiència mitjana de 316.000 espectadors i un 15,1% de quota. La xifra més alta va ser la del capítol dedicat a Marràqueix, que van seguir 403.000 persones.

Per internet, 'Res és impossible' s'ha situat entre els quinze programes més vistos del consum setmanal a la carta, amb una mitjana d'11.000 reproduccions i més de 6.200 usuaris únics.

'Res és impossible' és un espai molt ben valorat per l'audiència i aconsegueix un índex qualitatiu del panel de GFK d'un 8,2.

El programa


Aquest estiu, TV3 s'ha omplert de màgia amb 'Res és impossible', un programa en què l'il·lusionista Antonio Díaz ha presentat els seus trucs més increïbles per deixar l'espectador meravellat, amb accions que desafien les lleis de la física, que han posat a prova la capacitat de comprensió de qualsevol persona i que han provocat les reaccions més sorprenents en el públic que les presencia. Antonio Díaz ha esperonat la imaginació a la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és. El seu magnetisme, la seva gran destresa i la seva capacitat per il·lusionar han fet que la gent pugui arribar a pensar que res és impossible.

El programa ha passat per Berlín, Londres, Madrid, Marràqueix i Barcelona. En cadascuna d'aquestes ciutats, Antonio Díaz ha interactuat tant amb desconeguts com amb celebritats nacionals i internacionals.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Dani Mateo, al costat de Cristina Pedroche

Dani Mateo estrena el nou «Zapeando» amb centenars de critiques a les xarxes

Pocs minuts ha tardat Twitter a omplir-se de piulades de desaprovació

Ara a la TV

Ara (01:59 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 15 Setembre.

15,9%

CUATRO

12,4%

TELE 5

8,9%

TVE 1

8,9%

ANTENA 3

4,8%

LA SEXTA

2,9%

ENERGY

2,6%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,2%

NEOX

2,1%

CLAN

Veure números complets.