Notícies | TV

Mira el tràiler de la nova temporada de 'Narcos'

La sèrie se centra ara en el càrtel de Cali, contra el que haurà de lluitar l'agent Penya
08-08-2017 18:19
0 vots
L'agent Peña, protagonista de la tercera entrega. Youtube

L'agent Peña, protagonista de la tercera entrega. Youtube

Netflix escalfa l'estrena de l'esperada tercera temporada de 'Narcos', el proper 1 de setembre, amb un nou tràiler que presenta als reis del narcotràfic després de la caiguda de Pablo Escobar, 'els cavallers de Cali', un enemic més voraç i sagnant que sembla gairebé imparable davant els ulls dels que tracten de fer justícia.

Aquesta vegada "els errors no es toleraran", avisen a 'Narcos', que ara segueix les operacions del càrtel de Cali, "l'enemic públic número u" que va canviar les normes de manera radical des del dia en què va morir Pablo Escobar .

Tota història d'acció necessita el seu heroi i a 'Narcos' és l'agent Peña, un home compromès que assegura que "si la gent vol veure els padrins emmanillats, això és el que veurà". Un objectiu alt, tenint en compte les matances perpetrades pels nous caps del narcotràfic.

Imatges accelerades, armes, cocaïna, diners, ritme i alguna que una altra tortura són els ingredients d'aquest revelador avenç, que presenta a les cares de la nova trama i avisa: "per atrapar els cavallers de Cali hauries d'estar boig, ser estúpid , valent i tenir sort ... tot al mateix temps ".

Els nous capos són Gilberto Rodriguez Orejuela (Damián Alcázar), el líder del càrtel de Cali reconegut com 'el capo dels capos'; Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis), el cervell darrere de l'ascens del càrtel i germà de Gilberto; Pacho Herrera (Alberto Ammann), sicari que dirigeix ??les connexions mexicanes i la distribució internacional i Chepe Santacruz Londoño (Pepe Rapazote), que dirigeix ??les connexions amb Nova York de la xarxa de drogues colombiana

Mentre Gilberto anuncia el seu pla per allunyar-se del negoci, l'agent de la DEA Javier Peña (Pedro Pascal) demana ajuda a les forces de seguretat nord-americanes i colombianes per acabar amb ell.

Enmig d'aquesta nova trama apareixeran nous personatges com Jorge Salcedo (Matías Varela), el cap de seguretat del càrtel de Cali que donarà prioritat a la protecció de la seva dona i fills per sobre dels seus caps i els agents de la DEA Chris Feistl ( Michael Stahl-David) i Daniel Van Ness (Matt Whelan), que entren en l'operació amb entusiasme i inexperiència.

En la nova temporada també tenen cabuda Franklin Jurat (Miguel Ángel Silvestre), que s'encarrega de blanquejar els diners del càrtel, i, sense saber-ho, posa a la seva dona Christina (Kerry Bishé) en perill de mort i David Rodriguez (Arturo Castro) , el fill gran de Miguel, reticent en un primer moment a assumir un paper de lideratge en l'estructura del càrtel.

Aquest cop, totes les regles han canviat per als narcos i els seus enemics, cosa de la qual molts no s'adonaran fins que sigui massa tard.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dijous 12 Juliol.

12,8%

ANTENA 3

11,9%

TELE 5

11%

TVE 1

6,8%

LA SEXTA

5,2%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3,2%

NOVA

2,9%

NEOX

2,7%

LA 2

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.