Notícies | TV

Filtren una escena de la nova temporada de 'The Walking Dead'

Els nous capítols es podran veure a partir del 22 d'octubre
02-08-2017 16:52
0 vots
Carl Grimes, protagonista. AMC

Carl Grimes, protagonista. AMC

La vuitena temporada de 'The Walking Dead' continua en ple rodatge. El despietat drama zombi de la cadena AMC aprofita les últimes setmanes abans de la seva estrena, el proper 22 d'octubre, i malgrat les dures mesures de seguretat acaba d'arribar filtrada la primera seqüència del proper lliurament de la ficció zombi ...

Carl Grimes és el gran protagonista de l'escena filtrada de la vuitena temporada de 'The Walking Dead', que va ser emesa per AMC Premiere i "rescatada" per un espectador a qui els fans de la sèrie li ho agrairan eternament.

En aquesta escena en qüestió, el desobedient fill de Rick Grimes camina per un bosc sostenint una bossa en la qual es pot llegir (en anglès): "Menjar per zombis". A continuació, deté la seva marxa per observar com un caminant es troba immobilitzat per unes llances abans de ser l'objectiu de l'atac d'un desconegut... que acaba amb ell salvatgement. De qui es tracta?

Els fans de l'aclamada ficció zombi hauran d'esperar fins a l'octubre per obtenir les primeres respostes... mentre la Gran Guerra entre Negan i l'aliança rebel liderada per Rick està en el seu màxim apogeu. S'ha d'alçar amb la victòria el propietari de Lucille? Aconseguirà fer-ho Rick? I... A quin preu?

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 17 Juliol.

12,3%

ANTENA 3

12%

TELE 5

10,9%

TVE 1

7,3%

LA SEXTA

6,1%

CUATRO

3%

FDF TELE5

2,8%

NOVA

2,7%

LA 2

2,4%

NEOX

2,4%

13TV

Veure números complets.