Notícies | TV

TV3

Aquest estiu, 'Res és impossible' omplirà de màgia les nits dels dijous

En aquest primer capítol, Antonio Díaz viatjarà a Berlín a conèixer la història d'un funambulista
02-08-2017 08:36
0 vots
Antonio Díaz viatjarà a Berlín CCMA

Antonio Díaz viatjarà a Berlín CCMA

A partir del 3 d'agost, a les 21.55, les nits dels dijous s'ompliran de màgia. TV3 estrena 'Res és impossible', un programa protagonitzat per l'il·lusionista Antonio Díaz, que presentarà els seus millors trucs de màgia. La seva primera ciutat serà Berlín.

Aquest estiu arriba a TV3 'Res és impossible', un programa en què l'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs de màgia més increïbles per deixar l'espectador meravellat. Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien. Antonio Díaz esperona la nostra imaginació a la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és. El seu magnetisme, sumat a la seva gran destresa i la seva capacitat per il·lusionar, fan que puguem arribar a pensar que res és impossible.

Els capítols del programa estan gravats en diverses ciutats d'Europa i del nord d'Àfrica, com Barcelona, Berlín, Londres o Marràqueix. En cadascuna d'aquestes ciutats, Antonio Díaz interactua tant amb desconeguts com amb celebritats nacionals i internacionals. A més, en cada episodi hi haurà una història extraordinària i comptarà amb un truc final espectacular.

La història d'Antonio Díaz comença a Barcelona com un nen més dels milers que queden fascinats quan algú els fa aparèixer una moneda de darrere l'orella. Des d'aquest moment, incomptables hores d'assaig, una sòlida formació en el camp de la interpretació i el gran èxit del seu primer espectacle, el converteixen en Premi Nacional de Màgia l'any 2008. Des d'aleshores, i amb aquesta mateixa fórmula, ha creat fins a tres espectacles cada vegada més espectaculars, tots reconeguts pel seu altíssim nivell tècnic, la seva impecable posada en escena i la seva capacitat per emocionar.

Primera parada: Berlín

En aquest primer capítol, Antonio Díaz viatjarà a Berlín a conèixer la història d'un funambulista que l'any 1963 va travessar el mur per retrobar-se amb la seva dona al costat oest fent equilibris per sobre dels guàrdies aprofitant la nit i un cable d'electricitat de mà del seu fill Bernd Klein.

En el viatge farà màgia en els llocs més emblemàtics de la ciutat, podrà conèixer els Beach Boys i l'última il·lusió serà al mur de Berlín, inspirada en la història de Klein.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 22 Setembre.

14,3%

TELE 5

10,3%

ANTENA 3

9,7%

TVE 1

5,2%

CUATRO

5,1%

LA SEXTA

2,8%

LA 2

2,7%

ENERGY

2,5%

FDF TELE5

2,4%

NEOX

2,2%

CLAN

Veure números complets.