Notícies | TV

Arya desxifra el significat de les seves últimes paraules

La jove Stark va respondre a Nymeria amb un breu somriure: "Aquesta no ets tu"
26-07-2017 13:24
0 vots
Imatge de l'escena. Youtube

Imatge de l'escena. Youtube

La setena temporada de 'Juego de Tronos' avança i ho fa oferint als milions de fans del despietat drama medieval alguns dels retrobaments més esperats en tota la sèrie. Un dels més emotius va tenir lloc en el segon capítol d'aquesta nova i esperada temporada.

En l'episodi 7x02 de 'Juego de Tronos' Arya finalment es retroba amb la seva lloba huargo Nymeria, a la qual portava sense veure des de la primera temporada de la sèrie.

Nymeria i Arya trien camins separats

Arya es trobava de camí a Invernalia quan, de sobte, és envoltada per una manada de llops en ple bosc, liderats per una 'crescudeta' Nymeria. L'última vegada que les dues es van veure, la jove Stark li va ordenar fugir per escapar de la venjança de Joffrey. Però quan Arya li va demanar tornar a casa amb ella, Nymeria va decidir rebutjar la seva proposta. L'antiga propietària va respondre amb un breu somriure i les paraules: "Aquesta no ets tu".

Però aquestes paraules de la letal Stark no cal prendre-les en un sentit literal. És a dir, que aquest colossal huargo que primer li ensenya les dents i després li perdona la vida sí que és Nymeria, la seva lloba. Amb la seva frase Arya va recordar el que un dia va dir al seu pare Ned Stark quan aquest li va parlar del seu futur com a esposa d'un gran senyor dins d'un castell i vivint la vida de la cort.

"Aquesta no sóc jo", va etzibar la nena al seu pare quan Ned li va augurar a la seva petita una vida com a esposa i mare de cavallers i princeses. I això mateix és el que, amb la seva mirada, li va dir Nymeria a la que havia estat la seva propietària. I amb aquesta frase, Arya va assumir que la voraç criatura no pertany als murs d'un castell per ser domesticada, després d'haver estat lliure i salvatge.

En definitiva, un retrobament amb sabor agredolç que Arya defineix així a EW: "Nymeria ha creat el seu propi món i la seva manada, no està preparada per ser la mascota d'Arya. Per ser-ho, hauria d'oblidar tot el que ha après. Així que les dues decideixen triar camins separats. Em sembla molt bonic que no visquin feliços i mengin anissos".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dijous 12 Juliol.

12,8%

ANTENA 3

11,9%

TELE 5

11%

TVE 1

6,8%

LA SEXTA

5,2%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3,2%

NOVA

2,9%

NEOX

2,7%

LA 2

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.