Notícies | TV

"Velvet Colección" s'estrena a Movistar + el 22 de setembre

Ana Ribera, interpretada per Paula Echevarría, obrirà una franquícia de la seva marca a Barcelona
21-07-2017 18:38
0 vots
Els protagonistes de la sèrie. Instagram

Els protagonistes de la sèrie. Instagram

Seguirà havent-hi moda i embolics amorosos, però ja no seran els protagonistes Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría, que només apareixen en el primer capítol de "Velvet Colección", una mena de seqüela de la popular sèrie d'Antena 3 que s'estrena el 22 de setembre a Movistar +.

Així ho ha anunciat la plataforma de pagament, que ha avançat un elenc compost per Marta Hazas, Imanol Arias, Adriana Ozores, Fernando Guallar, Megan Montaner, Marta Torné, Adrián Lastra, Llorenç González, Andrea Duro, Diego Martín, Mónica Cruz i Aitana Sánchez-Gijón, entre d'altres.

Composta per deu nous episodis de 50 minuts produïts per Movistar + amb Bambú Producciones, l'acció arrenca a Barcelona el 1967, en els anys de la minifaldilla i les botes altes.

Ana Ribera vol franquiciar la marca perquè s'estengui a l'estranger, de manera que comença per replicar el model de Madrid a Barcelona, ??on es traslladen els seus antics companys per portar les regnes del negoci.

"Velvet Colección", es podrà veure a partir del divendres 22 de setembre al servei Sota Demanda de Sèries i estarà disponible en emissions setmanals a # 0.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Setembre.

19,1%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,9%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,3%

NEOX

2,2%

ENERGY

Veure números complets.