Notícies | TV

Canal 33

La ruta artística de l'Empordà, a 'Tria33'

Ens proposarà visitar el Palau de Casavells de Corçà que cada estiu omplen amb exposicions d'art contemporani
20-07-2017 16:12
0 vots
La ruta artística de l'Empordà, a 'Tria33' CCMA

La ruta artística de l'Empordà, a 'Tria33' CCMA

El divendres, una ruta artística per l'Empordà omple Tria33 el punt de trobada dels apassionats per la cultura. De dilluns a divendres, a les 22.05, el 33 ofereix als espectadors les claus de l'actualitat dels àmbits culturals i de les disciplines artístiques.

Laura Sangrà dedicarà la seva tria a l'Empordà com a epicentre de turisme artístic. Ens proposarà visitar el Palau de Casavells de Corçà que cada estiu omplen amb exposicions d'art contemporani. Ara és el torn del pintor Guim Tió i a l'agost del mallorquí Guillem Nadal. La ruta segueix cap a Sant Feliu de Guíxols per entrar a l'Espai Carmen Thyssen.

Enguany obre amb una exposició comissariada per Pilar Giró titulada 'Un món ideal”, amb obres de Van Gogh, Gauguin i Vasarely. La següent parada és a Palafrugell. A Can Mario, el Museu d'Escultura Contemporània de la Fundació Vila Casas exposarà una mostra de Lluís Carulla, un tríptic de Víctor Dolz i una visió monogràfica de l'escultor vigatà Joan Furriols. Per acabar, una proposta singular de la Biblioteca de Palafrugell: Arteca, art per endur-se a casa, com els llibres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:57 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 22 Agost.

13,6%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

8,7%

TVE 1

6,3%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

3,3%

ENERGY

3,1%

NEOX

3,1%

LA 2

3%

FDF TELE5

2,7%

NOVA

Veure números complets.