Notícies | TV

'Pura Màgia', un nou talent xou presentat pel Mag Lari

13 concursants demostraran el seu talent i aspiraran a convertir-se en el millor il·lusionista de l'Estat
07-07-2017 16:49
0 vots
El Mag Lari ACN

El Mag Lari ACN

TVE estrenarà dimarts que ve 'Pura Magia', un nou talent xou familiar presentat pel Mag Lari en què 13 concursants competiran per demostrar el seu talent en món de l'il·lusionisme amb l'objectiu de convertir-se en el millor mag de l'Estat. Els participants practicaran els seus espectacles i perfeccionaran la seva tècnica en la Escola de Màgia, creada per el programa, amb l'ajuda del director de l'escola, el Mag Lari, i els professors Luis Pardo, Inés la Maga, Miguel Àngel Gea i 'Poty'. Les actuacions tindran lloc en la gala setmanal i un jurat format per tres dels professors i el mentalista Anthony Blake les valoraran.

Els programes setmanals seran temàtics, estaran dedicats a una especialitat màgica i inclouran uns objectius que els participants hauran de complir. Per aquest motiu, el Mag Lari ha afirmat que s'han seleccionat mags de "tots els perfils possibles" per tal d'oferir una "gran varietat de continguts".

Després de les actuacions, serà el Mag Lari el que indicarà qui és el mag o maga immune i que, per tant, no podrà ser nominat pel jurat. Al final de cada programa, hi haurà tres nominats decidits pel jurat, dos dels quals quedaran salvats pels companys que, amb els vots, decidiran qui continua al programa i qui l'abandona.

Amb això, l'escola de màgia és el lloc on els aspirants rebran assessorament per afermar els números i obrir noves perspectives per construir una actuació pròpia i original, per donar-li "valor afegit" al programa. "No sols és saber la tècnica, l'objectiu és que els concursants sàpiguen com interpretar, com entendre i com presentar la màgia" ha destacat el membre del jurat Anthony Blake.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Setembre.

19,1%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,9%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,3%

NEOX

2,2%

ENERGY

Veure números complets.