Notícies | TV

8 llocs que il·lustren el luxe de la Riviera francesa, quin és el teu favorit?

Riviera (estrena en exclusiva a Movistar Sèries Xtra el divendres 16 de juny a les 22:00) ens trasllada a la Costa Blava francesa, referència en turisme de luxe i destinació on alternar-se amb els personatges més cèlebres del moment durant aquest seg
16-06-2017 13:07
0 vots

Riviera (estrena en exclusiva a Movistar Sèries Xtra el divendres 16 de juny a les 22:00) ens trasllada a la Costa Blava francesa, referència en turisme de luxe i destinació on alternar-se amb els personatges més cèlebres del moment durant aquest segle i el passat. No hi ha res com passejar per les seves platges, els seus passejos, els seus carrers€ per respirar el glamur i l'ostentació que residents i visitants destil·len en tot moment. Ha estat la destinació preferida d'artistes, actors, aristòcrates i rics i megarics de tota mena, i les seves costes estan plenes de iots i vaixells. Passegem per algunes de les seves localitzacions més emblemàtiques perquè se'ns enganxi una mica d'aquest luxe abans d'asseure'ns a conèixer la història de Georgina a Riviera.

Antibes

Si hi ha alguna cosa que s'identifica amb el luxe és l'art pictòric. En aquesta ciutat es troben algunes de les obres del famós Pablo Picasso, que les va donar a la ciutat després de viure-hi durant 6 mesos. El museu on s'exposen aquestes obres va ser refugi dels Grimaldi – sí, la família real monegasca. Port Vauban, el port esportiu de la ciutat, acull excel·lents i espectaculars iots en els seus 2.000 amarradors.

Cannes

Cannes és pur luxe. Segur que coneixes la ciutat pel seu festival de cinema, però la resta de l'any pot passejar-se pel passeig marítim de la Croisette i somiar amb els seus luxosos hotels, tendes de preus impossibles i les seves brillants joieries. A més, segur que et trobaràs amb algun integrant de la jet set pels seus carrers. També podràs contemplar iots que no caben en els seus amarradors del port esportiu, cotxes esportius de les marques més prestigioses rodar pertot arreu i somiar amb les estrelles de cinema més glamouroses mentre visites el Palau de Festivals.

Grasse

El perfum és un dels elements de luxe més personals. Fins al punt que algunes cases de perfumeria són capaces de crear un perfum totalment personalitzat per a una sola persona. Cal pagar-lo, clar. Si hi ha una ciutat que pot presumir d'estar estretament relacionada amb el luxe del perfum és Grasse, amb 40 perfumistas dels 200 que hi ha al món localitzats aquí. En el seu casc històric poden trobar-se espectaculars viles i ostentosos habitatges tan sols aptes per a butxaques molt àmplies. I l'entorn de la ciutat sí que és un luxe: valls plenes de color gràcies a les roses i gessamins que els cobreixen.

Menton

Aquesta ciutat és molt rica en cultura: bressol de Jean Cocteau, té un dels museus més importants sobre aquest artista. A més, gaudeix d'una excel·lent temporada musical i teatral, i altres propostes culturals. Si a això s'uneix la seva oferta d'hotels de luxe i amb encant, l'anomenada "ciutat de la llimona" és una destinació que uneix luxe, art i cultura.

Mònaco

Després de Cannes, i juntament amb Niça, és una de les destinacions més conegudes a la Riviera Francesa per als amants del luxe. Els més megarics entre els rics tenen el seu amarrador al port d'Hèrcules, sempre abarrotat de iots que tallen la respiració tan sols de veure'ls. També poden comprar-se més iots en el Mònaco Yacht Show que se celebra cada any. Vaja, que, a Mònaco, si no tens un iot, no ets ningú. També hi ha llocs que busquen ser vistos, com el famosíssim Casino de Monte Carlo: pels seus voltants podràs trobar algunes de les joieries més exclusives, per si et vols, i pots, donar un capritx.

Niça

Aquesta ciutat balneari és famosa pel seu Carnestoltes, que dura més de 15 dies i en el qual la sàtira pròpia d'aquesta festa s'entremescla amb l'elegància i finura de les flors. També són famosos els seus certàmens de música, i és que no pot ser menys en una ciutat caracteritzada per la seva Òpera. El seu encant i les seves platges al centre atreuen a milers de rics cada any que passegen el luxe pels seus carrers típics: Promenade des Anglais és una de les més famoses, no tan sols de Niça, sinó de tota França.

Saint-Tropez

Glamur, ostentació€ Saint-Tropez va ser en els 60 el lloc de moda per a la jet set: professionals de la faràndula, rics riquíssims i famosos es donaven cita per fer rabiar a la resta del planeta. Avui, la seva costa plena de iots, els seus carrers plens de cotxes de luxe i els seus aparadors plens de joies ens recorden que no estem en un lloc qualsevol: es necessita estil i, sobretot, molts diners per donar la talla en aquest enclavament quallat de mansions en les quals podries ficar a tota la teva família i no creuar-te amb ells en setmanes. Un somni.

Saint Paul de Vence

Bressol d'artistes, escultors i pintors, i famosa per la seva aigua mineral, es considera un dels pobles més bells de França. Als seus carrers poden trobar-se nombroses galeries d'art on licitar per artistes de moda i més desconeguts a la recerca d'un "pelotazo" al món de l'art. Qui sap si descobriràs al nou Matisse, al Modigliani d'aquesta era o al Renoir modern.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:07 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 20 Maig.

13,1%

TELE 5

11,9%

TVE 1

9,6%

ANTENA 3

6,3%

CUATRO

5,9%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,1%

PARAMOUNT CHANNEL

2%

DISCOVERY MAX

2%

NEOX

Veure números complets.