Notícies | TV

Antena 3

Pablo Motos incomoda a Shakira amb les seves preguntes sobre Piqué

La cantant va acudir a 'El Hormiguero' a presentar el seu disc i el presentador es va centrar en la seva relació personal
01-06-2017 07:46
0 vots

Feia més de vuit anys que Shakira no visitava el plató de ‘El Hormiguero’, així que l'expectació era màxima.

Pablo va presentar a la colombiana com a tots els seus convidats però en començar a fer la seva entrevista es va poder veure que Shakira no es trobava gens còmoda amb les preguntes personals que el presentador li feia una vegada i una altra.

Amb l'excusa de la lletra de ‘Me enamoré’, Pablo va començar a preguntar-li sobre Piqué. “És veritat que ell et va fer una promesa a Sud-àfrica?”, va preguntar. “Em va dir 'guanyaré per poder veure't en la final”, va contestar fredament Shakira.

“Sé que portaves un sostenidor a ratlles quan el vas conèixer”, va insistir. “No explicaré més que el que surt en la cançó, la resta és secret d'estat”, li va aclarir la cantant.

Ella havia anat a presentar el seu últim disc, ‘El Dorado’ i ell va intentar treure suc a una de les relacions que més han donat de parlar en els últims anys.

Després de la primera pausa del programa, el programa va prendre un gir nou i Shakira es va mostrar més amable i predisposada a entrar en els jocs que Motos li proposava.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Setembre.

19,1%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,9%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,3%

NEOX

2,2%

ENERGY

Veure números complets.