Notícies | TV

Arriba el primer tràiler de 'Young Sheldon', spin-off de 'The Big Bang Theory'

Està narrada per Jim Parsons, que a més és un dels productors de la sèrie
0 vots
El jove Sheldon Cooper. Twitter

El jove Sheldon Cooper. Twitter

El jove Sheldon Cooper ja és aquí. La cadena CBS ha llançat el primer avançament de 'Young Sheldon', l'esperat spin-off de 'The Big Bang Theory', protagonitzat pel jove talent Iain Armitage i narrat amb la distingible veu del propi Jim Parsons, que a més serà un dels productors de la sèrie que narrarà la seva infantesa.

Aquest primer cop d'ull de fins a cinc minuts, demostra que 'Young Sheldon' tractarà de volar sola aprofitant el rebuf de 'The Big Bang Theory' acomiadant-se de les escenes rodades amb plans fixos tan típiques de les sitcoms i donant la benvinguda a un sentimentalisme més pur i innocent mai vist abans en el seu 'germà gran' televisiu'.


Tota la sèrie girarà entorn d'aquest jove de nou anys que revoluciona un poblet de Texas amb la seva imparable curiositat que ho atropella tot.

La família serà més important que mai a 'Young Sheldon,' que a més serà una sèrie especialment agradable per a tots els fans de 'The Big Bang Theory' que reconeixeran molt de les pors i fòbies que el brillant físic demostrarà anys més tard a la popular sitcom geek.

I més enllà d'aclaparar als seus germans amb les seves genials i intel·ligents respostes, una altra de les mecàniques de 'Young Sheldon' serà demostrar com el jove va desacreditar a tots els professors d'un col·legi, que eren incapaços de mantenir el ritme d'aquesta ment en plena gestació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:47 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 22 Abril.

13,5%

TELE 5

11,8%

TVE 1

10,8%

ANTENA 3

6,4%

CUATRO

5,9%

LA SEXTA

3,3%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2%

PARAMOUNT CHANNEL

2%

DIVINITY

1,9%

CLAN

Veure números complets.