Notícies | TV

Carlos Sobera presentarà 'The Wall' a Telecinco

El presentador compaginarà aquest concurs amb el programa de cites de Cuatro, 'First Dates'
02-05-2017 17:01
0 vots
Sobera. Cuatro

Sobera. Cuatro

El presentador Carlos Sobera serà l'encarregat de presentar 'The Wall', el nou concurs de Telecinco, en el qual, a través de preguntes i respostes, una parella competeix per un gran premi econòmic que destinarà a un projecte en comú.

Produït per Telecinco en col·laboració amb Gestmusic-Endemol Shine Group, amb 'The Wall' Sobera compaginarà aquesta feina, que "arribarà pròximament", segons la cadena, amb el de 'First Dates' (Cuatro).

Al llarg de les tres fases del concurs, els participants compartiran protagonisme amb diverses boles que baixaran per un immens mur vertical sortejant obstacles fins a caure de manera aleatòria en calaixos amb diferents valors.

Un altre dels elements distintius d'aquest concurs, precisa Telecinco, és una escenografia que inclou un mur vertical de 12 metres d'altura allotjat dins d'un plató d'unes dimensions que "no hi ha a Espanya". Per això, l'enregistrament de "The Wall" es realitzarà íntegrament a París, en els Estudis 204 (La Plaine Saint-Denis).

Creat i produït per Andrew Glassman, Lebron James i Maverick Carter, 'The Wall' es va estrenar a Estats Units el passat 19 de desembre a la NBC.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Sergio Llull, amb Andreu Buenafuente

Sergi Llull fa la competència a Buenafuente amb un monòleg a «Late Motiv»

El jugador de bàsquet mostra la seva faceta més desconeguda davant les càmeres

Ara a la TV

Ara (19:10 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 16 Octubre.

13,9%

TELE 5

12,1%

TVE 1

11,3%

ANTENA 3

9,4%

LA SEXTA

4,8%

CUATRO

2,5%

LA 2

2,4%

NOVA

2,3%

FDF TELE5

2,3%

13TV

2,1%

24 HORAS

Veure números complets.