Notícies | TV

Els germans Coen passen a la televisió

Dirigiran una minisèrie 'western' titulada 'The Ballad of Buster Scruggs'
0 vots
Els directors nord-americans Joel i Ethan Coen EFE

Els directors nord-americans Joel i Ethan Coen EFE

Joel i Ethan Coen són els últims realitzadors de Hollywood a passar del cinema a la televisió, un viatge que emprendran amb una minisèrie sobre el vell Oest titulada 'The Ballad of Buster Scruggs'.

Segons ha informat l'edició digital de Variety, Annapurna Television finançarà aquest projecte que comptarà amb la direcció i guió dels propis germans Coen."Estem molt entusiasmats de treballar amb Megan Ellison i Sue Naegle (d'Annapurna)", han indicat els realitzadors en declaracions al portal.

Segons la publicació, el disseny del projecte era massa gran i arriscat per cobrir-lo de forma òptima en una sola pel·lícula, així que es va prendre la decisió d'adaptar la història a una minisèrie. Els detalls sobre l'argument es guarden amb recel, encara que se sap que la sèrie creuarà sis històries diferents.

Els Coen, que segueixen els passos de cineastes com Woody Allen i David O. Russell amb les seves noves aventures a la televisió, tornaran així al vell Oest després de les seves incursions a 'Valor de Ley' i 'No es país para viejos'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (01:47 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 22 Abril.

13,5%

TELE 5

11,8%

TVE 1

10,8%

ANTENA 3

6,4%

CUATRO

5,9%

LA SEXTA

3,3%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2%

PARAMOUNT CHANNEL

2%

DIVINITY

1,9%

CLAN

Veure números complets.