Notícies | TV

'Víkings' torna amb els últims episodis de la quarta temporada

La ficció creada per Michael Hirst ja ha estat renovada per a una cinquena temporada
10-01-2017 16:43
0 vots
 TNT

TNT

Tornen les vísceres, les traïcions i la suor de la batalla. Perquè torna Víkings, i ho fa amb els últims deu episodis de la seva quarta temporada. Serà aquest dimecres 11 a les 22:30 hores al canal TNT quan torni la ficció creada per Michael Hirst, que ja ha estat renovada per a una cinquena temporada.

Per alegria dels seguidors de la sèrie, encara queden per ajustar molts comptes en aquesta quarta entrega, que en total compta amb 20 capítols, el doble que les anteriors. Aquesta segona part seguirà girant al voltant d'emocions tan intemporals com l'amor, l'odi, la lleialtat o la venjança.

"Per a mi, aquesta ha estat sempre una història sobre Ragnar i els seus fills", assegura Michael Hirst. I precisament són els fills del rei víking els que adquireixen una major importància en el que resta d'aquest lliurament; sobretot Ivar sense Ossos, famós per ser el més cruel d'ells. El tron ??de Ragnar és massa cobejat per tots aquells que l'envolten i la història se centra en la seva successió.

Per no perdre detall, o per recordar el que ha passat en els anteriors episodis d'aquesta temporada, els seguidors de les aventures podran posar-se al dia de la primera part de la quarta temporada a través del servei de vídeo sota demanda del seu operador de televisió de pagament fins al 31 de gener.

Qui van ser els víkings en realitat?

La seva cultura, les seves creences religioses, el paper de la dona, els saquejos o la violència van ser el seu sant i senya. En la sèrie documental Víkings: al descobert, els actors principals de la sèrie i els millors experts en història i mites escandinaus viatgen per tot el món per treure a la llum els secrets dels víkings i descobrir on acaba el mite i on comencen els fets .

Víkings: al descobert consta de quatre episodis d'una hora cadascun que s'emetran a partir del 11 de gener a les 23:20 hores, després del capítol d'estrena de víkings. Clive Standen (Rotllo), Katheryn Winnick (Lagertha) i Alyssa Sutherland (Aslaug) són alguns dels protagonistes de la sèrie que acompanyaran a l'espectador a la recerca dels misteris ocults dels víkings.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

El reporter Javi Bastida

El reporter Javi Bastida i les seves pífies, al proper 'APM?'

En Peyu presenta uns cracs de l'Street Squad i també apareix el comiat més emotiu d'Andrés Iniesta

Un moment de la gran festa del xa de l'Iran

La gran festa del xa de l'Iran protagonitza el proper '60 minuts' de TV3

Reza Pahlavi va celebrar el 2.500 aniversari de la monarquia persa el 1971 amb una despesa extraordinària

Ara a la TV

Ara (06:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 21 Maig.

14,5%

TELE 5

12,7%

ANTENA 3

10,7%

TVE 1

7,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3%

NOVA

2,8%

FDF TELE5

2,4%

LA 2

2,4%

13TV

2,3%

NEOX

Veure números complets.