Notícies | TV

TV3

'Oh Happy Day' torna a TV3

A partir de dissabte, 14 de gener, les nits del cap de setmana es tornaran a omplir de música amb la nova edició del programa
0 vots
Un moment de la presentació del programa. TV3

Un moment de la presentació del programa. TV3

Aquest migdia, a les instal·lacions de TV3 s’ha presentat el nou 'Oh Happy Day', que començarà dissabte, 14 de gener, amb dos programes dedicats als càstings i, a partir de la tercera setmana, començarà la competició dels 12 grups seleccionats. Anna Simon presentarà aquesta nova edició del concurs de grups vocals, que també renova la imatge gràfica, la sintonia, l’escenografia i la il·luminació, i afegeix un grup de ballarins professionals que acompanyaran les interpretacions vocals. El jurat d’'OHD' el formaran el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès, que repeteix, i s’hi incorporen la cantant Gisela i l’actor Peter Vives.
 
A l’acte, hi han assistit Sígfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts de TV3; Marc Mateu i Tono Hernández, codirectors del programa; Anna Simon, presentadora, i els membres del jurat Daniel Anglès i Gisela.
 
Sígfrid Gras ha començat mostrant l’alegria que ha suposat ser un any més líders i la voluntat de continuar així amb noves apostes com la d’'OHD'. “Avui a la primera presentació de l’any us portem el nou 'Oh Happy Day', que segur que ens ajudarà a mantenir el lideratge”. Aquesta nova edició és “la millor, amb el format més variat, amb la millor presentadora i el millor jurat i, a més, amb un rècord de grups que s’han presentat al càsting”. Per tant, “té tots els ingredients per ser un èxit. Aquest nou format ens va entusiasmar des del primer moment. I, com sempre, és un programa dirigit a tota la família”.
 
Tono Hernández ha explicat que “després de tres temporades liderant les nits del dissabte i les ganes que han expressat els espectadors d’una nova edició, era tot un repte dissenyar aquesta nova etapa.” Tot i els canvis, Hernández ha afegit que “l’essència de l’OHD es manté, però es vol sorprendre i per això s’ha plantejat una petita revolució. S’ha renovat, el liderarà Anna Simon i tindrà un jurat nou”. També han canviat “les formacions dels concursants, ara hi poden participar des de dos membres, això fa que hagi canviat la sonoritat”, i un altre dels grans canvis que ha anunciat és “la incorporació de ballarins professionals”. “L’OHD és un programa amb valors, en què aquest any no hi ha corals, sinó grups que transmeten l’alegria de cantar. L’Anna mantindrà el bon rotllo del programa i serà la companya dels concursants”.
 
Marc Mateu ha destacat els “canvis que s’han fet en la imatge gràfica, la sintonia i el plató. A més, aquest any l’arrencada serà diferent, amb dos programes en què es veuran els càstings que es van fer al Fòrum de Barcelona. S’hi van presentar més de 90 grups, dels quals se’n van escollir 34, que són els que es veuran en aquests dos programes i dels quals sortiran els 12 que concursaran”. També ha explicat que “el premi tornarà a ser una gira per Europa, però s’hi vol afegir alguna cosa més en què estem pensant i que s’anunciarà al llarg de les gales”.
 
Anna Simon ha destacat que “torno a TV3 amb moltes ganes. Tornar a casa és un regal per mi i fer-ho per la porta gran, encara més. És un superformat, per a tota la família, dels que m’agraden a mi, en què t’ho passes bé, pateixes i t’emociones”. “Per mi és un regal i només puc dir ‘moltes gràcies’ i ‘estic molt il·lusionada’. Espero que la gent s’ho passi tan bé com nosaltres”.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:43 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Abril.

18%

TELE 5

11,7%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

7,3%

LA SEXTA

5,2%

CUATRO

3%

FDF TELE5

2,7%

NOVA

2,6%

NEOX

2,4%

LA 2

2,1%

13TV

Veure números complets.