Notícies | TV

TV3

Mas i Junqueras s'infiltren a la CUP, a 'Polònia'

Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) buscaran informació a Internet sobre quina és la millor manera de suspendre una autonomia
04-11-2015 15:16
0 vots
'Polònia' CCMA.CAT

'Polònia' CCMA.CAT

Aquest dijous, a les 21.55, l'espai de sàtira política 'Polònia', dirigit per Toni Soler, Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Junqueras (Ivan Labanda) s'infiltren a l'assemblea de la CUP on s'ha de decidir si donen suport a la investidura de Mas com a president o no. S'adonaran de l'engany Antonio Baños (David Olivares) i Anna Gabriel (Lara Díez)?

Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) buscaran informació a Internet sobre quina és la millor manera de suspendre una autonomia. I es descobrirà per què el Palau de la Generalitat va ser un dels llocs més visitats el dia de Tots Sants.

Inés Arrimadas (Lara Díez), Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) i Miquel Iceta (Ivan Labanda) van junts al Tribunal Constitucional per presentar un recurs. I ho faran molt coordinats i amb coreografia pròpia. I, a més, els catalans que van celebrar el Halloween hauran de vigilar, pot ser que d'ara endavant es trobin amb alguns problemes inesperats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 22 Setembre.

14,3%

TELE 5

10,3%

ANTENA 3

9,7%

TVE 1

5,2%

CUATRO

5,1%

LA SEXTA

2,8%

LA 2

2,7%

ENERGY

2,5%

FDF TELE5

2,4%

NEOX

2,2%

CLAN

Veure números complets.