Notícies | TV

Canal 33

La plataforma Safecity i apps per meditar a la xarxa, a 'Generació digital'

Aquesta setmana també explicaran el cas d'una startup catalana anomenada Glovoapp
26-10-2015 15:23
0 vots
'Generació digital', presentat per Lluís Marquina. CCMA.CAT

'Generació digital', presentat per Lluís Marquina. CCMA.CAT

Demà, a les 22.35, el 33 ofereix una nova edició del programa 'Generació digital', presentat per Lluís Marquina.

Ja fa anys que internet fa la vida més còmoda i fàcil. Però moltes vegades també la fa millor, o més segura, gràcies a plataformes com Safecity. Es tracta d'un web sorgit a l'Índia i que recull el testimoni anònim de noies que han estat víctimes d'assetjaments o violència sexual en espais públics. D'aquesta manera es crea un mapa col·laboratiu en el qual es mostren els llocs conflictius on han passat aquests fets.

En el programa d'aquesta setmana també volen posar a prova els nervis dels espectadors. D'una banda faran una selecció de jocs taquicàrdics per a mòbil que demanen una gran concentració i tensió al jugador. I, de l'altra, presentaran un seguit de gent que es dedica a trinxar, literalment, telèfons mòbils i ho mostren a la xarxa. És un gènere que pot semblar absurd però que té una gran tirada entre els internautes.

Després de tanta tensió, per relaxar-se una mica, provaran diverses apps i recursos que es troben a la xarxa per meditar. Es tracta d'aconseguir virtualment, amb aplicacions com Calm Mindfulness, Relax Melodies o Oriental Meditation Getpause, les pautes necessàries per rebaixar l'estrès del dia a dia.

Aquesta setmana també explicaran el cas d'una startup catalana anomenada Glovoapp que posa en contacte usuaris que no tenen temps de fer algun encàrrec amb persones disposades a fer-lo. Tot plegat a canvi de cinc euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Setembre.

19,1%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,9%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,3%

NEOX

2,2%

ENERGY

Veure números complets.