Notícies | TV

Què és Netflix i què ens oferirà?

La televisió a la carta via Internet arribarà a Espanya aquesta tardor per captar els usuaris amb el seu seus continguts
15-06-2015 12:01
0 vots
Què és Netflix i què ens oferirà?

Què és Netflix i què ens oferirà?

Netflix és una plataforma digital nord-americana d'entreteniment, que ofereix continguts via streaming previ pagament d'una tarifa plana mensual. Netflix va irrompre en el mercat audiovisual com un videoclub on line a la fi dels anys 90. Avui en dia, compta amb més de 26 milions de subscriptors a tot el món.

L'èxit de Netflix va estar a desxifrar l'evolució dels continguts audiovisuals. L'entreteniment ja no ve via televisió, sinó que internet s'ha convertit en el mitjà audiovisual mitjançant el qual es consumeixen la majoria de continguts. Els avantatges que dóna Internet han captivat als usuaris, que ara decideixen quan, què i on volen veure cada contingut.

Netflix s'ha convertit en el gran gegant de la televisió via Internet gràcies a la seva gran varietat de continguts de qualitat, adaptats per a tots els dispositius.

Netflix arribarà a Espanya a la tardor

El gegant nord-americà de la televisió per internet Netflix aterrarà a Espanya a l'octubre d'aquest any, i oferirà entre els seus serveis sèries i pel·lícules originals sota pagament d'una quota mensual.

"Aquesta tardor, els usuaris d'Internet a Espanya es poden subscriure a Netflix i immediatament tenir accés a una àmplia selecció de sèrie de televisió i pel·lícules en alta definició o fins i tot en Ultra HD 4K en gairebé qualsevol pantalla connectada a internet", va anunciar la companyia la passada setmana.

En el moment del seu llançament, Netflix oferirà sèries originals com "Daredevil", "Sense8", "Bloodline", "Grace and Frankie", "Unbreakable Kimmy Schmidt" i "Marco Polo", així com els documentals "Virunga", "Mission Blue "i la sèrie documental" Xef 's Table ".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Dani Mateo, al costat de Cristina Pedroche

Dani Mateo estrena el nou «Zapeando» amb centenars de critiques a les xarxes

Pocs minuts ha tardat Twitter a omplir-se de piulades de desaprovació

Ara a la TV

Ara (01:59 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 15 Setembre.

15,9%

CUATRO

12,4%

TELE 5

8,9%

TVE 1

8,9%

ANTENA 3

4,8%

LA SEXTA

2,9%

ENERGY

2,6%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,2%

NEOX

2,1%

CLAN

Veure números complets.