Notícies | TV

Televisió

Visual13 estrena la sèrie 'The world's best chefs' per a la FOX

Es tracta d'una producció amb Minoria Absoluta sobre els grans noms de la cuina mundial
04-09-2014 09:53
0 vots
Alguns dels protagonistes i productors de la sèrie. VISUAL13

Alguns dels protagonistes i productors de la sèrie. VISUAL13

La productora Visual13 va presentar ahir a Barcelona, juntament amb Minoria Absoluta, la seva nova sèrie televisiva, 'The World's Best Chefs', una producció en exclusiva per a FOX International Channels que s'estrenarà a Espanya a través de FOX Life, un nou canal que estarà disponible en les principals plataformes de pagament a l'octubre.

Aquesta producció consta de 12 capítols de 26 minuts de durada i ha reunit alguns dels xefs més influents del món, als autèntics pioners de la cuina creativa i d'avantguarda. L'equip ha viatjat per tot el món per conèixer com treballen els genis dels fogons i descobrir la seva filosofia culinària, els seus mètodes de treball i les seves creacions. Cada un d'ells descobrirà als diversos capítols els secrets de la creativitat, ens mostrarà la preparació de plats increïbles i ens ensenyarà les tècniques i els processos que els fa únics.

Els cuiners que han participat a "The World's Best Chefs" són: Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Michel Bras, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Grant Achatz, Alex Atala, Michel Guérard, Daniel Humm, José Andrés, Juan Mari Arzak, a més de Ferran Adrià, personalitat clau en el desenvolupament de la cuina contemporània, que ha participat també en un episodi especial.
Katie Button, una jove xef americana que es va formar al restaurant elBulli junt a Ferran Adrià i que en l'actualitat dirigeix el seu propi restaurant als Estats Units, ha tingut el privilegi de conèixer els 13 xefs que participen en la producció i els obren les seves cuines. A cada episodi, Katie Button visitarà un restaurant i s'unirà als xefs en el seu treball diari per descobrir com pensen i com s'organitzen les millors cuines del món.

Vicenç Asensio, de Visual13, ha assumit la realització de la sèrie, i Lluís Carrizo, de Minoria Absoluta, n'ha assumit el guió i la direcció. La producció executiva ha anat a càrrec de Francesc Escribano (Minoria) i Marta Puigsegur (Visual13). L'equip tècnic es completa amb els equips de les dues empreses participants.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

«Los Fruittis» tindran nous capítols el 2020.

«Los Fruittis» tornen a la televisió

La nova temporada de l'entranyable sèrie tindrà 52 episodis de tot just 11 minuts cadascun

'The Umbrella Academy', 'Sex Education' i ' Homecoming'.<br />

Deu sèries curtes a les que t'enganxaràs

De «Killing Eve» a «Arde Madrid», repassem algunes de les millors ficcions dels últims mesos

Ara a la TV

Ara (14:08 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 20 Març.

16,8%

TELE 5

14,3%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

2,8%

LA 2

2,5%

FDF TELE5

2,4%

NOVA

2,4%

NEOX

2,1%

ENERGY

Veure números complets.