Notícies | TV

Basats en la popular sèrie

El Barça presenta els primers jugadors "simpsonitzats"

Acord entre el FC Barcelona i Twentieth Century Fox per crear conjuntament una àmplia línia de productes de marxandatge, que estaran disponibles a finals d'aquest 2014
12-03-2014 22:39
0 vots
D'esquerre a dreta, Neymar, Messi, Xavi i Iniesta en format 'Simpson' FCBARCELONA.CAT

D'esquerre a dreta, Neymar, Messi, Xavi i Iniesta en format 'Simpson' FCBARCELONA.CAT

El FC Barcelona i Twentieth Century Fox Consumer Products han desvelat les versions ‘simpsonitzades’ de Messi, Neymar, Xavi i Iniesta, en el marc d’una campanya que presenta una col·laboració entre la famosa sèrie nord-americana i el Club. El Barça cocrearà una àmplia línia de productes de marxandatge, que estaran disponibles a finals d’aquest 2014.

Amb motiu del 25è aniversari de l’estrena de la sèrie ‘The Simpsons’, la cadena de televisió Fox ha negociat acords amb les empreses i personatges més rellevants de diferents sectors. En aquest sentit, Fox ha escollit el FC Barcelona com un dels equips més estimats dins del món de l’esport.

Dos tipus de protagonistes

L’acord, que durarà fins al 2015, preveu la col·laboració per crear una àmplia línia de productes de marxandatge, marcada per dues vessants ben diferenciades. La primera comptarà amb un grup dels jugadors del primer equip prèviament ‘simpsonitzats’. De moment s’han donat a conèixer les versions dels quatre primers -Xavi, Iniesta, Messi i Neymar-, tot i que està previst que el total de futbolistes ‘simpsonitzats’ siguin deu. La identitat dels jugadors que resten es desvelarà properament.

L’altra línia comptarà amb els populars personatges de la sèrie vestits de blaugrana. És important ressaltar que la ‘simpsonització’ dels jugadors es farà servir exclusivament per a productes de marxandatge, i en cap cas es preveu que apareguin a la sèrie.

A més a més del FC Barcelona, ja hi ha altres equips que s’han unit a la col·laboració. Aquest és el cas del Chelsea, el Juventus, el FC Porto, el Boca Juniors, l’Sport Club Corinthians o el FC Zenit de Sant Petersburg. Està previst que al llarg dels pròxims mesos se’n donin a conèixer més.
25 anys de trajectòria

‘The Simpsons’ és l'espectacle amb guió de més llarga durada en la història de la televisió nord-americana, que ja acumula 28 premis Emmy i ha estat declarat “Millor espectacle del segle XX” per la revista ‘Time’. Va esclatar com a fenomen cultural el 1990 i ha continuat sent una de les sèries d'entreteniment més innovadores reconeguda a tot el món. Actualment s’està emetent la temporada número 25 i ja s’està produint la 26.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:22 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 16 Juny.

15,2%

TELE 5

10%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

7,3%

CUATRO

4,7%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,8%

ENERGY

2,6%

PARAMOUNT CHANNEL

2,5%

NEOX

2,3%

LA 2

Veure números complets.