Notícies | TV

Quim Masferrer és 'El Foraster' a TV3

La televisió pública estrena nou programa d'entreteniment que posa el focus en el "paisatge humà" dels pobles petits
18-09-2013 15:10
0 vots
ACN

ACN

Amb el segell del Departament de Nous Formats i sota la conducció feta a mida de l'actor i humorista Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla), arriba a la graella de TV3 'El Foraster', la nova aposta d'entreteniment de la televisió pública per aquesta temporada. Masferrer visitarà durant 48 hores tretze dels municipis més petits de Catalunya per conèixer i conviure amb els seus veïns. L'experiència, que farà primer com a reporter amb micròfon en mà, l'acabarà convertint al final de la seva estada, en un monòleg sobre aquell indret i la seva gent. "En els pobles petits, el millor paisatge que hi ha és el paisatge humà", ha destacat Masferrer durant la presentació, aquest dimarts, d''El Foraster'.

L'actor i humorista s'ha mostrat encantat de poder fer aquest programa, que tindrà 13 capítols, i dels quals aproximadament la meitat ja han estat enregistrats. Assegura que ell, que és també d'un poble petit, està orgullós de poder oferir una visió "propera i humana" de com es viu als pobles.

Ha explicat que cada cop que l'equip del programa arriba a un poble, tot és imprevisible. "Arribem sense guió i sense pràcticament cap producció prèvia perquè són els personatge de cada poble els propis guionistes". Per Masferrer és precisament aquesta característica del programa el què el fa diferent "de tot el que s'havia vist fins ara sobre els pobles petits".

Benifallet, Tortellà, Espolla, Benifallet, Bràfim, Els Muntells... són alguns dels prop de mil pobles de menys de mil habitants que hi ha a Catalunya i que rebran la visita d''El Foraster'. El programa vol alhora apropar els telespectadors als costums i realitats de la Catalunya rural, per això s'ha intentat fer una tria dels destins que pugui ser representativa de la gran varietat paisatgística, cultural social i fins i tot lingüística del territori.

Amb tot, la sèrie, de tretze capítols, recopilarà en 50 minuts imatges de la convivència del foraster-reporter amb els veïns i veïnes del poble amb el monòleg que l'actor i humorista farà al final de la seva estada i davant els propis vilatans.

'El Foraster' s'estrena el proper dimecres 25 de setembre a partir de dos quarts d'onze de la nit, després de l'APM. És una de les noves apostes d'entreteniment que programa TV3, juntament amb noves temporades d'altres programes ja coneguts com 'El Convidat' amb l'Albert Hom i 'Afers Exteriors' amb Miquel Calçada, i que la cadena està convençut que no defraudarà. "'El Foraster' ens farà riure, entendrir, enamorar-nos d'alguns personatges i fins i tot, reconèixer-nos en alguns d'ells", ha destacat Cristina Muñoz, cap de l'àrea d'Entreteniment i Culturals, qui ha reconegut que la cadena ja contempla la possibilitat d'emetre més endavant noves temporades.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Jon Snow, el gran protagonista.

Així ha estat l'estrena de la 8a temporada de «Juego de Tronos»

L'esperat episodi deixa importants retrobaments i una revelació vital per als protagonistes

«Los Fruittis» tindran nous capítols el 2020.

«Los Fruittis» tornen a la televisió

La nova temporada de l'entranyable sèrie tindrà 52 episodis de tot just 11 minuts cadascun

Ara a la TV

Ara (09:33 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 17 Abril.

13,2%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

8,2%

TVE 1

6,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

3,2%

LA 2

2,8%

FDF TELE5

2,7%

NEOX

2,5%

13TV

2,4%

NOVA

Veure números complets.